Βραζιλιάνα οπαδός τα «πέταξε όλα» στις εξέδρες και βγήκε σε παγκόσμια θέα απλά… ζωγραφισμένη! (φωτό-βίντεο)

«Φωτιά» στις εξέδρες του Μουντιάλ

Βραζιλιάνα οπαδός τα «πέταξε όλα» στις εξέδρες και βγήκε σε παγκόσμια θέα απλά… ζωγραφισμένη! (φωτό-βίντεο)

Η Βραζιλία μπήκε με το «δεξί» στο Μουντιάλ του Κατάρ, επικρατώντας της Σερβίας με 2-0 και έχοντας υψηλές βλέψεις για τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσο ο Νεϊμάρ και οι συμπαίκτες του έκαναν απίστευτα πράγματα στο χορτάρι, στις εξέδρες οι Βραζιλιάνοι έδιναν τη δική τους παράσταση, ενώ δεν έλειπαν οι εντυπωσιακές παρουσίασες.

Άλλωστε, ως γνωστόν, έχει τους πιο καυτούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει μία καλλονή, το όνομα της οποίας μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο. Όχι πως έχει και μεγάλη σημασία…

Η φίλη της «σελεσάο» λοιπόν, βρέθηκε στο γήπεδο για να υποστηρίξει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της χώρας της και τα πέταξε όλα, στην κυριολεξία.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, δεν φορά απολύτως τίποτα, ενώ έχει ζωγραφίσει στο σώμα της τη σημαία της Βραζιλίας!

Παρότι οι διοργανωτές είναι πολύ αυστηροί και δεν δέχονται τις προκλητικές εμφανίσεις γυναικών, η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα είπε να πάει κόντρα στους κανόνες και να εμφανιστεί όπως τη γέννησε η μάνα της.

Χόρεψε σάμπα, φωτογραφήθηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα.

Απολαύστε την…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.