ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

13ος μισθός και για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από το Δήμο Μυκόνου

13ος μισθός και για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς από το Δήμο Μυκόνου

«Έμπρακτο ευχαριστώ» στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς λέει ο δήμος Μυκόνου, δίνοντας στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς καταβολή ειδικού βοηθήματος -13ου μισθού.

Όπως ανακοινώθηκε από το δήμο: «Μετά την έγκριση που έλαβε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο Δήμος Μυκόνου για την καταβολή των πρώτων 116.500 ευρώ στους δημόσιους υπαλλήλους (Αστυνομικούς, Λιμενικούς, Πυροσβέστες, ΕΚΑΒ κλπ.) που εργάζονται στο νησί, εγκρίθηκε και η καταβολή επιδόματος συνολικού ποσού 68.107,83 ευρώ στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, το οποίο καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου με χρήματα του Δήμου Μυκόνου».

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος νόμος που ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων, αποτέλεσε πρόταση της παρούσας Δημοτικής Αρχής Μυκόνου και πλέον υλοποιείται απρόσκοπτα, ύστερα και από τη θετική έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Ο Δήμος Μυκόνου είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που προχωρά στην καταβολή ειδικού βοηθήματος – «13ου μισθού» και προς τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε σχετικά:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κάθε χρόνο οι αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που καλούνται να υπηρετήσουν στο νησί μας. Όπως επίσης γνωρίζουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να καλύψουμε τα τεράστια κενά που αφήνει το Κεντρικό Κράτος, προκειμένου τα παιδιά μας να μη μείνουν χωρίς εκπαιδευτικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαστε στο πλευρό τους ως οφείλουμε, αναγνωρίζοντας τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στη νέα γενιά του νησιού μας. Για αυτό πέραν όλων των άλλων παροχών, θεσπίσαμε και το ειδικό βοήθημα για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς μας. Αυτό είναι το δικό μας έμπρακτο ευχαριστώ.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.