ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας ενισχύει οικονομικά τις ευπαθείς ομάδες (βίντεο)

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας ενισχύει οικονομικά τις ευπαθείς ομάδες  (βίντεο)

Τη χορήγηση του ποσού των 76 εκατομμυρίων λιρών, (95 εκατομμύρια δολάρια) για βοήθεια των ευάλωτων ομάδων της χώρας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, σύμφωνα με τον υπουργό Στέγασης, Ρόμπερτ Τζένρικ.

«Σήμερα ανακοινώνουμε τη χορήγηση επιπλέον 76 εκατομμυρίων λιρών, για να βοηθήσουμε τους πιο ευάλωτους, εν μέσω της πανδημίας του COVID-19. Συμπεριλαμβάνεται υποστήριξη θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, σεξoυαλικής κακοποίησης, σύγχρονης δουλείας και ευάλωτων παιδιών» έγραψε ο Τζένρικ σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

Ο Βρετανός υπουργός ανακοίνωσε επίσης τη χορήγηση επιπλέον 617 εκατομμυρίων λιρών (771 εκατομμύρια δολάρια) για την υποστήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από τα μέτρα περιορισμού, που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

«Έχουμε βοηθήσει πάνω από 600.000 επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας με 7,5 δισεκατομμύρια λίρες σε επιχειρηματικά επιδόματα. Τώρα δίνουμε σε συμβούλια επιπλέον 617 εκατομμύρια λίρες, μέσω των οποίων θα μπορούν να λάβουν ευέλικτες αποφάσεις στην αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων και να βοηθήσουμε μικρότερες επιχειρήσεις» έγραψε στο διαδίκτυο ο υπουργός.

Παράλληλα ο αριθμός των θανάτων είναι αυξημένος κατά 327 το τελευταίο 24ωρο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Υπηρεσία Υγείας για την Αγγλία.

Οι 327 ασθενείς που πέθαναν ήταν ηλικίας από 46 έως 101 ετών, ενώ 17 από αυτούς είχαν ηλικία από 47 ως 97 έτη και δεν έπασχαν από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στοιχεία για το σύνολο των θανάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ανακοινωθούν αργότερα σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.