Bloomberg: «Η Νέα Υόρκη εξακολουθεί να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο παρά τις κυρώσεις»

Εισάγει 90.000 βαρέλια την ημέρα από την… Ινδία, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ουσιαστικά πρόκειται για ρωσικό πετρέλαιο

Bloomberg: «Η Νέα Υόρκη εξακολουθεί να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο παρά τις κυρώσεις»

Την ώρα που οι ΗΠΑ έχουν επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, υποχρεώνοντας τις ευρωπαϊκές χώρες να συνταχθούν με αυτές, προκαλώντας τεράστια καταστροφή στην οικονομία, το Bloomberg, αποκαλύπτει πως ένας από τους καλύτερους πελάτες ρωσικού πετρελαίου, είναι η Νέα Υόρκη.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως ένας από τους βασικούς λόγους των κυρώσεων, ήταν αυτός που αποδείχτηκε από την κερδοφορία των αμερικανικών πετρελαϊκών εταιρειών. Κερδοφορία που ξεπέρασε τα 200 δις το 2022, το πρώτο έτος των κυρώσεων δηλαδή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Νέα Υόρκη εισάγει ανενόχλητη 90,000 βαρέλια την ημέρα από την… Ινδία, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ουσιαστικά πρόκειται για ρωσικό πετρέλαιο, το οποίο επεξεργάζεται και εκμεταλλεύεται η ινδική πετρελαϊκή βιομηχανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.