ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Google: 10ετής συμφωνία με την Deutsche Bank για το Cloud

Google: 10ετής συμφωνία με την Deutsche Bank για το Cloud

Μία τεράστια συμφωνία κατάφερε να επιτύχει η εταιρία της Google που έδωσε τα χέρια με την Deutsche Bank για δεκαετή συμφωνία για υπηρεσίες cloud και θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων προϊόντων για τους πελάτες.

Στην Ελλάδα και την Κύπρο τις υπηρεσίες Google Cloud παρέχει η εταιρία Cloudevo η οποία κατέχει την απαιτούμενη εξειδίκευση για τέτοια έργα.

«Η συνεργασία με το Google Cloud θα είναι ένας σημαντικός μοχλός της στρατηγικής μας μεταμόρφωσης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank Christian Sewing.

Το συμβόλαιο θα διαρκέσει τουλάχιστον 10 χρόνια και η Deutsche Bank εκτιμά η απόδοση της επένδυσης να φθάσει το 1 δισ. ευρώ. Οι εταιρείες σχεδιάζουν επίσης να πραγματοποιήσουν κοινές επενδύσεις στην τεχνολογία και να μοιραστούν τα προκύπτοντα έσοδα, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μηχανικούς και των δύο εταιρειών να αναπτύξουν προϊόντα μαζί, ανέφεραν.

Η συμφωνία είναι μια αξιοσημείωτη νίκη για την Google καθώς προσπαθεί να δείξει ότι η υπηρεσία cloud μπορεί να εξυπηρετήσει τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Μέχρι σήμερα, ο μοναδικός μεγάλος τραπεζικός πελάτης της Google ήταν η HSBC Holdings. Ωστόσο, ο Thomas Kurian, επικεφαλής του τμήματος cloud της Google, έχει καταστήσει τον χρηματοοικονομικό κλάδο έναν από τους βασικούς στόχους πελατών του από την ένταξή του στα τέλη του 2018.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη στρατηγική μας συνεργασία και την ευκαιρία για το Google Cloud να είναι χρήσιμο για την Deutsche Bank και τους πελάτες της καθώς αναπτύσσουν την επιχείρησή τους και διαμορφώνουν το μέλλον της βιομηχανίας χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Alphabet, Sundar Pichai στο δελτίο τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εταιρείες υπέγραψαν μια μη δεσμευτική επιστολή προθέσεων και σκοπεύουν να ολοκληρώσουν τη σύμβαση τους επόμενους μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.