ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα 16.933 δολάρια έπεσε η αξία του Bitcoin

Στα 16.933 δολάρια έπεσε η αξία του Bitcoin

Σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, το κρυπτονόμισμα Bitcoin έπεσε στα 16.933 δολάρια, χάνοντας σχεδόν το ένα δέκατο της τιμής του.

​Πιο συγκεκριμένα, για παράδειγμα, το XRP της Ripple έπεσε κατά 20,26% ενώ το Ethereum κατά 13,16% και διαμορφώθηκε στα 500,8 δολάρια. Και τα δύο κρυπτονομίσματα είχαν αυξήσει επίσης την αξία τους την προηγούμενη βδομάδα.

Το Bitcoin αποτελεί ένα αποκεντρωμένο διαδικτυακό νόμισμα που δεν υπόκειται σε κεντρική τράπεζα. Μάλιστα, έχει ενσωματωμένη αξία και αποκτιέται μέσω της διαδικασίας συσσώρευσης που είναι γνωστή ως «mining».

Το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα, έχει γίνει πλέον μια κανονική μέθοδος πληρωμής για πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των AT&T, Overstock.com, Microsoft και Twitch.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Οκτώβριο, το Bitcoin αύξησε την τιμή του αφού η PayPal ανακοίνωσε ότι οι χρήστες της θα μπορούσαν να αγοράσουν, να κρατήσουν και να πουλήσουν το κρυπτονόμισμα μέσω της πλατφόρμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.