ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ασταμάτητο το Bitcoin: Ξεπέρασε και αυτό το φράγμα των 51.000$

Ασταμάτητο το Bitcoin: Ξεπέρασε και αυτό το φράγμα των 51.000$

Ξεπέρασε το φράγμα των 51.0000$ το Bitcoin και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης.

Έτσι την Τετάρτη το κρυπτονόμισμα έφτασε στα 51.431$ ξεπερνώντας το ψυχολογικό φράγμα των 51.000$.

Το πρόσφατο ράλι οφείλεται στην πρόσφατη επένδυση σε κρυπτονομίσματα από δύο επιχειρηματικούς κολοσσούς όπως η Tesla Inc και η MicroStragey Inc. H εταιρεία του Ελον Μασκ προχώρησε σε επένδυση 1,5 δισ.$ σε κρυπτονομίσματα, ενώ η MicroStrategy σχεδιάζει την επέκταση της επένδυσής της μέσω της πώλησης ομολόγων αξίας 600 εκατομμυρίων $. Στην αντίπερα όχθη των τοποθετήσεων αυτών, αρκετοί υπολογίζουν πως η επενδυτική μανία αυτή θα καταλήξει να έχει την ίδια μοίρα με το “σκάσιμο” της φούσκας όπως το 2017.

Η παρούσα κατάσταση στην αγορά των Bitcoin υποδεικνύει πως οι επενδυτές δεν βλέπουν απότομο τέλος στο ράλι του κρυπτονομίσματος, του οποίου τα spreads συνεχίζουν να αυξάνονται σε σχέση με τα futures Μαρτίου, σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αξία των μετοχών επιχειρήσεων που συνδέονται με τα κρυπτονομίσματα αυξάνονται παράλληλα. Η μετοχή της ιαπωνικής Monex Group Inc επέδειξε αύξηση της τάξεως του 11%, ρεκόρ 13ετίας, ενώ νέο ρεκόρ επέδειξε και η μετοχή της BC Technology Ltd του Χονγκ Κονγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.