ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έλον Μασκ: Ποιοι θα μείνουν απλήρωτοι αν αγοράσει τελικά το Twitter;

Ο Έλον Μασκ έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς ύψους 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Έλον Μασκ: Ποιοι θα μείνουν απλήρωτοι αν αγοράσει τελικά το Twitter;

Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε πως σε περίπτωση που καταφέρει τελικά, να αγοράσει το Twitter, το διοικητικό συμβούλιο του τεχνολογικού κολοσσού δεν θα … πληρώνεται.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο μισθός του διοικητικού συμβουλίου θα είναι 0 δολάρια, εάν αγοράσω το Twitter με την προσφορά μου, οπότε εξοικονομούνται σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, μόνο από εκεί».

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει ακόμη, σαφές ποια άτομα θα διοριστούν για να υπηρετήσουν το διοικητικό συμβούλιο του Twitter υπό την ηγεσία του Μασκ. Επί του παρόντος, η εταιρεία τεχνολογίας ξοδεύει περίπου 2,9 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και bonus για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της, σύμφωνα με πληροφορίες από το CNBC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλον Μασκ, διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX καταβάλει τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να αποκτήσει το Twitter. Υπενθυμίζεται ότι αφού απέκτησε περισσότερο από το 9% της εταιρείας στη συνέχεια, κατέθεσε πρόταση για να την αγοράσει έναντι του ποσού των 43 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.