ΗΠΑ – G7: Έτοιμοι να επιβάλουν νέες κυρώσεις στη Μόσχα – Τα δημοψηφίσματα παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο

Η G7, σε κοινή ανακοίνωση καταδίκασε τα δημοψηφίσματα στο Λουχάνσκ, το Ντονέτσκ, τη Χερσώνα και τη Ζαπορίζια

ΗΠΑ – G7: Έτοιμοι να επιβάλουν νέες κυρώσεις στη Μόσχα – Τα δημοψηφίσματα παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να επιβάλουν πρόσθετο οικονομικό κόστος στη Ρωσία, σε συνεργασία με τους συμμάχους τους, εάν η Μόσχα προχωρήσει στην ενσωμάτωση εδαφών, ανακοίνωσε απόψε ο Λευκός Οίκος.

Η Ρωσία σχεδιάζει «ψευδοδημοψηφίσματα», όπως τα χαρακτηρίζει η Δύση, σε περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας.

«Γνωρίζουμε ότι (τα αποτελέσματα) θα παραποιηθούν», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ.

Η G7, σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσε με τον Λευκό Οίκο, καταδίκασε τα δημοψηφίσματα στο Λουχάνσκ, το Ντονέτσκ, τη Χερσώνα και τη Ζαπορίζια, τονίζοντας ότι παραβιάζουν τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και το διεθνές δίκαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επτά πιο ανεπτυγμένες βιομηχανικά χώρες κάλεσαν τη διεθνή κοινότητα να απορρίψει κατηγορηματικά τα δημοψηφίσματα, δηλώνοντας έτοιμες να επιβάλουν περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.