ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το σκληρό lockdown της Σανγκάης φέρνει προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα

«Θα καθυστερήσουν οι παραδόσεις και ίσως αυξηθεί το κόστος»

Το σκληρό lockdown της Σανγκάης φέρνει προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα

To lockdown που έχει επιβληθεί στην Κίνα λόγω της πανδημίας και ειδικά στη Σαγκάη, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, διογκώνει τα προβλήματα στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα.

«Η πολιτική των μηδενικών κρουσμάτων της Κίνας θα μπορούσε να επιφέρει παγκόσμιες επιπτώσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα» λένε ειδικοί στο βρετανικό δίκτυο Sky News.

Ο Κάμερον Τζόνσον, επικεφαλής της Διεθνoύς Οργάνωσης Τροφίμων και Γεωργίας για την Ασία-Ειρηνικό δήλωσε τα εξής: «Όσα βλέπουμε στη Σαγκάη θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού».

«Θα καθυστερήσουν οι παραδόσεις, μπορεί έναν ή δύο μήνες, και ίσως αυξηθεί το κόστος», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.