ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

”Όχι” σε νέο ”κούρεμα” από την Μέρκελ

”Όχι” σε νέο ”κούρεμα” από την Μέρκελ

Η Άνγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή της στην κυριακάτικη εφημερίδα «Welt am Sonntag», εμφανίστηκε εκ νέου αρνητική το σενάριο του «κουρέματος» του ελληνικού χρέους, όπως ακριβώς και ο Σόιμπλε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, όταν κλήθηκε να απαντήσει αναφορικά με ένα ενδεχόμενο νέο ελληνικό «κούρεμα» απάντησε με υπεκφυγή, λέγοντας πως βλέπει κάθε τρεις μήνες την έκθεση για την Ελλάδα, την οποία ετοιμάζει η τρόικα για την πορεία της εφαρμογής του συμφωνηθέντος προγράμματος και τα μεταρρυθμιστικά βήματα.

Ενδιαφέρον έχει και η απάντησή της για το αν την ενοχλεί που σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στον ευρωπαϊκό Νότο την απεικονίζουν ως Χίτλερ, υποστηρίζοντας πως αυτό δεν την πληγώνει.

Επίσης υποστήριξε πως «όλα τα σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα εκτείνονται πολύ πέρα από τις γερμανικές εκλογές», προσθέτοντας: «Έχουμε βάλει στόχο να συντονίσουμε την οικονομική πολιτική της Ευρώπης. Σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν θα παραχωρήσουμε περισσότερες εξουσίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αλλά και το αντίθετο έχει νόημα – θα πρέπει να εξετάσουμε και αν όλες οι εξουσίες που διαθέτει πρέπει να παραμείνουν ή αν κάποιες θα ήταν καλύτερα να επιστρέψουν στα κράτη-μέλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.