ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ΒΕΠ ζητά από τον ΟΑΕΕ εξήντα δόσεις για τη ρύθμιση των οφειλών

Το ΒΕΠ ζητά από τον ΟΑΕΕ εξήντα δόσεις για τη ρύθμιση των οφειλών

Ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ανδρ. Μιχάλαρος ζητά από τον ΟΑΕΕ εξήντα δόσεις για τη ρύθμιση των οφειλών προς τον Οργανισμό και διαχωρισμό του κλάδου υγείας με αυτόν της σύνταξης, με προαιρετική την πληρωμή του ενός από τους δύο.

Με ιδιαίτερη έκπληξη αντιμετώπισε η Διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά τις ανακοινώσεις της Διοίκησης του ΟΑΕΕ περί «ευνοϊκών ρυθμίσεων οφειλών» προς τον Οργανισμό.

Συγκεκριμένα, ο Α. Μιχάλαρος επισημαίνει: «Ο ΟΑΕΕ θα πρέπει να γνωρίζει και να συνειδητοποιήσει ότι ουσιαστικά η επιχειρηματικότητα υποχρεώνεται να πληρώνει τον ΟΑΕΕ για να προσφέρει και σε ιατροφαρμακευτικό αλλά και σε συνταξιοδοτικό επίπεδο τα ελάχιστα, ενώ θα μπορούσε –εάν ο νόμος έδινε τη δυνατότητα– να προσφύγει στον ιδιωτικό τομέα για ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ή και σύνταξης και να διαπραγματευθεί ο καθένας με τον ιδιωτικό τομέα πλέον, το συμφερότερο για εκείνον. Αντ’ αυτού εκβιαστικά επιβάλλεται η εισφορά στον ΟΑΕΕ με το άνοιγμα κάθε επιχείρησης ακόμη και ατομικής, χωρίς ο ΟΑΕΕ να παρέχει τα στοιχειώδη και μάλιστα δεν δίδεται στον επιχειρηματία ασφαλιστική ενημερότητα για να μπορεί να λειτουργήσει, εάν δεν πληρώσει. Εάν δινόταν η δυνατότητα αυτή στους ασφαλισμένους, θα αναγκαζόταν και ο ΟΑΕΕ να παρέχει υπηρεσίες και να γίνεται πιο ”ελκυστικός” για να αντέξει στον ανταγωνισμό. Το πρόβλημα λοιπόν είναι συστημικό και δομικό με τον ΟΑΕΕ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.