Χειροπέδες σε γνωστό εφοπλιστή – Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο

Χειροπέδες σε γνωστό εφοπλιστή – Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο

Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά στον πάλαι ποτέ κραταιό εφοπλιστή Αλέξανδρο Αγούδημο για χρέη και εισφορές προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χτες λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι ομάδα ΔΙΑΣ που κινούνταν πέριξ του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας έκανε σήμα σε ένα πράσινο αυτοκίνητο μάρκας Lada προκειμένου να το ελέγξει. Έτσι και έγινε.

Όταν οι αστυνομικοί έλεγξαν στο τερματικό της υπηρεσίας τις πινακίδες του οχήματος, διαπίστωσαν πως αυτό ανήκει στον πατέρα του εφοπλιστή και, όταν αργότερα, έλεγξαν και τα στοιχεία του οδηγού που δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον εφοπλιστή, προέκυψε πως εκκρεμούν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις για χρέη και εισφορές προς το Δημόσιο.

Ο εφοπλιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου.

Ο ίδιος εφοπλιστής είχε συλληφθεί και το 2014, καθώς είχε συνολικά χρέη 1.18 εκατ. ευρώ ( εκ των οποίων οι 740.000 αφορούσαν ΦΠΑ) .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.