ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έρχεται» νέο ωράριο στη λειτουργία των τραπεζών- Δείτε τις νέες ώρες εξυπηρέτησης

«Έρχεται» νέο ωράριο στη λειτουργία των τραπεζών- Δείτε τις νέες ώρες εξυπηρέτησης

Νέο ωράριο στη λειτουργία των τραπεζών φέρνει η τριετής κλαδική σύμβαση που συνυπέγραψαν τράπεζες και η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ).

Η τροποποίηση δεν θα αλλάξει τις ώρες εργασίες, αλλά τις ώρες εξυπηρέτησης κοινού.

Μέχρι σήμερα, το ωράριο που ίσχυε για την εξυπηρέτηση του κοινού ήταν το εξής:

  • Δευτέρα έως Πέμπτη: 08:00-14:30
  • Παρασκευή: 08:00-14:00

Με τη νέα κλαδική σύμβαση περικόπτεται το ωράριο του διαστήματος από Δευτέρας έως Πέμπτη κατά 30 λεπτά και πλέον το εβδομαδιαίο ωράριο διαμορφώνεται ως εξής:

  • Δευτέρα με Παρασκευή: 08:00-14:00

Σταδιακή αποκατάσταση των απολαβών

Η τριετής κλαδική σύμβαση που υπέγραψαν τράπεζες και ΟΤΟΕ αφορά πληθώρα επιπλέον εργασιακών ζητημάτων, όπως οι απολαβές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ΟΤΟΕ, έπειτα από επτά χρόνια μειώσεων και «παγώματος» των εισοδημάτων των τραπεζοϋπαλλήλων, ελέω μνημονίων, πλέον συμφωνήθηκε να ξεκινήσει η σταδιακή αποκατάσταση των απωλειών μέσα στην τριετία, στο πλαίσιο του Ενιαίου Μισθολογίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.