ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προεκλογικός πυρετός- Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 8.933 ανέργους

Προεκλογικός πυρετός- Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 8.933 ανέργους

Ένας νέος κύκλος προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας προκηρύσσεται από το υπουργείο Eργασίας σε «56 δήμους και 37 υπηρεσίες υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών».

Σήμερα αναρτήθηκε ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης ανέργων ο Πίνακας Αποκλειομένων, για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται σχετικά στο http://www.oaed.gr/.

Η κατάρτιση και των δύο πινάκων πραγματοποιήθηκε με βάση τα κριτήρια της αντίστοιχης Δημόσιας Πρόσκλησης Νo 03/2019, όπως αυτή είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ.

Η δράση, διάρκειας 8 μηνών, απευθύνεται σε 8.933 ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ και στοχεύει στην επανασύνδεση των μακροχρόνια ανέργων και ευάλωτων ομάδων με την αγορά εργασίας και στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αμοιβές των ωφελούμενων του προγράμματος έχουν διαμορφωθεί με βάση τον νέο αυξημένο κατώτατο μισθό και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους έως 25 ετών, ενώ η δράση συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.