ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Προοπτική συνεργασίας Ελλάδας-Κατάρ σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ

Προοπτική συνεργασίας Ελλάδας-Κατάρ σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ

Δυνατότητες για σύναψη σημαντικών συμφωνιών με το Κατάρ «βλέπει» ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο οποίος είχε σήμερα, στη Ντόχα, επαφές με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου του Κατάρ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός στη χώρα.

«Η Ελλάδα έχει λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα και έχει υλοποιήσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις, καθιστώντας ευνοϊκότερες τις συνθήκες για την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων», δήλωσε ο κ. Μίχαλος.

Τόνισε, μάλιστα, πως οι δύο χώρες μπορούν να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες για τη σύσφιξη των οικονομικών τους σχέσεων, ενώ το μεγάλο στοίχημα, όπως είπε, είναι να προωθηθούν και απευθείας συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων Ελλάδας και Κατάρ.

Σημειώνεται ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Επιμελητήριο του Κατάρ βρίσκονται σε στενή συνεργασία από τον Ιούνιο του 2007, οπότε και υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί ανταλλαγές πληροφόρησης και τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο επιμελητηρίων, καθώς και πράξεις για την αμοιβαία προώθηση των εμπορικών και οικονομικών συμφερόντων των δύο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.