ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χρηματιστήριο: Έκλεισε με κέρδη 0,22% στις 942 μονάδες

Χρηματιστήριο: Έκλεισε με κέρδη 0,22% στις 942 μονάδες

Έτοιμη να συναντήσει το πεπρωμένο της φαίνεται πως είναι η Αθήνα καθώς έκλεισε πάνω από τις 940 μονάδες, ένα κρίσιμο τεχνικά επίπεδο. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 942,27 μονάδες καταγράφοντας άνοδο 0,22%.

Από εκεί και πέρα η ελληνική αγορά μπορεί να εκπλήξει θετικά καθώς θα επιστρέψει στις 1000 μονάδες, έχοντας θετικές ειδήσεις όπως την επικείμενη αναβάθμιση.

Τα νέα υψηλά πενταετίας, όμως, στην Αθήνα πιστοποιούν ότι, η ελληνική αγορά είναι σε διαφορετική ρώτα από την Ευρώπη, αναμένοντας την αναβάθμιση. Η οδός Αθηνών ήταν η μοναδική αγορά σήμερα που επανήλθε στα κέρδη μετά την πρωϊνή πτώση λόγω των ανησυχιών για τον κινεζικό ιό.

Ως συνήθως η ελληνική αγορά ξεκίνησε πτωτικά ακολουθώντας τις αγορές της Ευρώπης, αλλά αργότερα ανέκαμψε τόσο στις τραπεζικές μετοχές όσο και σε μετοχές που έχουν σημαντικές επιχειρηματικές ειδήσεις ( λ.χ Γεκ- Τέρνα )

Η μετοχή της τελευταίας έκλεισε με άνοδο 5,.70% στα 8,35 ευρώ διακινώντας 131 τεμάχια – καθώς ανακοίνωσε την απόφαση της Επιτροπής Παιγνίων για το καζίνο Ελληνικού.

Πτώση 1,57% για την Eurobank στα 0,9095 ευρώ. Με οριακά κέρδη η Εθνική στα 3,028 ευρώ – ύστερα απο την απόφαση για το ομόλογο titlos. Kέρδη 2,91% για τον Σαράντη στα 9,20 ευρώ. Κέρδη 1,29% για την Autohellas στα 7,86 ευρώ. Με άνοδο 0,79% στα 11,54 ο Οπαπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πτώση 0,58% για τον ΟΤΕ στα 13,72 ευρώ. Με άνοδο 1,21% η ΕΧΑΕ έκλεισε στα 5 ευρώ, ύστερα απο αρκετό διάστημα. Οι συνολικές συναλλαγές ανήλθαν στα 119 εκατ. ευρώ , εκ των οποίων τα 59 εκατ. ευρώ ήταν πακέτα μετοχών με τα μεγαλύτερα στην Καράτζης ( 47 εκατ. ευρώ ) και τρία πακέτα σε ΟΤΕ, Εθνική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.