ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έρχονται» νέες ανατιμήσεις το 2024 σε εκατό βασικά προϊόντα – «Φωτιά» οι τιμές σε χυμούς και γαλακτοκομικά

«Ψωνίζουμε όλο προσφορές και συνεχώς λιγότερα και δεν μας αρέσουν και αυτά που παίρνουμε»

«Έρχονται» νέες ανατιμήσεις το 2024 σε εκατό βασικά προϊόντα – «Φωτιά» οι τιμές σε χυμούς και γαλακτοκομικά

Από το 2024 «έρχονται» νέες ανατιμήσεις σε τουλάχιστον εκατό βασικά προϊόντα, με τους χυμούς και τα γαλακτοκομικά, να κοστίζουν πολύ ακριβότερα.

«Αγοράζουμε αυτά που αγοράζαμε και παλαιότερα αλλά σε λιγότερη ποσότητα», αναφέρουν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 καταναλωτές.

Τη μεγαλύτερη αύξηση θα την δούμε στους χυμούς, μιας και αναμένεται να ανατιμηθούν από 20% έως 55% τη στιγμή που ήδη αυξήθηκαν τον Νοέμβριο ήδη κατά 13,3%.

Οι αυξήσεις στους χυμούς οφείλονται εν μέρη στην πτώση της παγκόσμιας παραγωγής πορτοκαλιών λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν σε Βραζιλία και ΗΠΑ. Αυτό επηρρέασε και την Ελλάδα, μιας και μεγάλο μέρος των αναγκών της σε χυμούς καλύπτεται μέσω εισαγωγών.

«Ψωνίζουμε όλο προσφορές και συνεχώς λιγότερα και δεν μας αρέσουν και αυτά που παίρνουμε», συνεχίζουν οι καταναλωτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, ανατιμήσεις 8% θα δούμε στα κατεψυγμένα λαχανικά, τα οποία ήδη ανατιμήθηκαν κατά 5% τον Νοέμβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.