ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΟΠΕΚΑ: Μέχρι αύριο η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού – Πότε θα καταβληθεί η α’ δόση

Η πλατφόρμα θα κλείσει στις 18:00 το απόγευμα

ΟΠΕΚΑ: Μέχρι αύριο η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα παιδιού – Πότε θα καταβληθεί η α’ δόση

Αύριο Δευτέρα 11 Μαρτίου, «εκπνέει» η διορία που είχαν οι δικαιούχοι προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για την χορήγηση του επιδόματος παιδιού.

Η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού θα παραμείνει ανοικτή έως και τις 18:00 το απόγευμα της 11ης Μαρτίου.

Μετά θα κλείσει για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του πρώτου διμήνου του 2024.

Τι κάνουν οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet.

Η πρώτη πληρωμή αναμένεται στις 29 Μαρτίου 2024.

Ωστόσο, σημειώνεται πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους δικαιούχους που δεν θα προλάβουν να οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις τους, καθώς αιτήσεις θα μπορούν να γίνονται ανά διαστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η τελευταία προθεσμία για να λάβουν οι δικαιούχοι το σύνολο των επιδομάτων του 2024 «εκπνέει» στις 15 Ιανουαρίου 2025.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτή την περίπτωση οι δικαιούχοι θα λάβουν όλες τις δόσεις του 2024 αναδρομικά. Σημειώνεται πως το επίδομα παιδιού αφορά περί τις 800.000 οικογένειες με παιδιά, και πως τα ποσά που θα δοθούν θα είναι ίδια με πέρυσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.