ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τα τρία ελληνικά νησιά που έχουν ήδη προκρατήσεις για το καλοκαίρι του 2024

Η μεγαλύτερη αύξηση παρουσιάζεται στη Σκιάθο

Τα τρία ελληνικά νησιά που έχουν ήδη προκρατήσεις για το καλοκαίρι του 2024

Οι προκρατήσεις στα νησιά της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2024, έχουν ήδη αρχίσει, φέρνοντας χαμόγελα στους επιχειρηματίες του κλάδου.

Η τουριστική σεζόν ολοκληρώθηκε και πλέον όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο, οργανώνουν τα πλάνα τους, για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σε μια σειρά από περιοχές παρατηρείται αύξηση, με τη μεγαλύτερη να παρουσιάζει η Σκιάθος.

Ο τουρισμός για το νησί του Παπαδιαμάντη βρίσκεται διαρκώς μετά τα χρόνια του κορονοϊού σε ανοδική τροχιά και ο πήχος για τη νέα σεζόν μπαίνει όπως φαίνεται, ακόμα πιο ψηλά.

Μία εξαιρετική θερινή περίοδο διαφαίνεται ότι θα έχει η χώρα το 2024. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς oι προκρατήσεις αγγίζουν ακόμη και το 20%, βρίσκοντας την Ελλάδα στην υψηλότεη θέση σε σχέση με άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς της Μεσογείου.

Ενδεικτικά η Χαλκιδική είναι στο +18% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, ενώ η Κως καταγράφει αύξηση 16%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ηγέτιδα δύναμη στις προκατήσεις είναι η Σκιάθος, καθώς σημειώνει αύξηση κατά 20% σε σχέση με την περσινή σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκρατήσεις, προέρχονται κυρίως από τη βρετανική αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.