ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκινάει η κατασκευή του South Stream στις 7 Δεκεμβρίου

Ξεκινάει η κατασκευή του South Stream στις 7 Δεκεμβρίου

Ρωσία και Σλοβενία υιοθέτησαν σήμερα το τελικό επίσημο επενδυτικό σχέδιο για το σλοβένικο τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου «South Stream». Το κόστος του τμήματος του αγωγού στο έδαφος της Σλοβενίας θα φτάσει το 1 δισ. ευρώ και το μήκος του τα 266 χλμ.

Το τελικό επενδυτικό σχέδιο για το θαλάσσιο τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου «Νότιο Ρεύμα» σχεδιάζεται να εγκριθεί στις 14 Νοεμβρίου και να αρχίσει η κατασκευή του στις 7 Δεκεμβρίου εφέτος, δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού ομίλου φυσικού αερίου «Γκαζπρόμ» Αλεξέι Μίλερ.

Αν ψάχνετε την Ελλάδα μέσα σε όλα αυτά αδίκως περιμένετε, όλοι κοιτάνε την προκοπή τους εμείς νοιαζόμαστε για την προκοπή των τοκογλύφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.