ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύμβουλος πρωθυπουργού: «Υποστηρίζουμε τον “Turkish Stream” και κάθε άλλη όδευση ρωσικού φ/α στην Ευρώπη»

Σύμβουλος πρωθυπουργού: «Υποστηρίζουμε τον “Turkish Stream” και κάθε άλλη όδευση ρωσικού φ/α στην Ευρώπη»

Την υποστήριξη της Ελλάδας στην κατασκευή του αγωγού Turkish Stream καθώς σε άλλες ρώσικες «οδεύσεις» φυσικού αερίου εξέφρασε ο Δημήτριος Βελάνης, ειδικός σύμβουλος του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα επί των σχέσεων της Ελλάδας με την Ρωσία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρώσους δημοσιογράφους και μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

«Υποστηρίζουμε τον αγωγό Turkish Stream και κάθε άλλη όδευση ρωσικού φυσικού αερίου, καθώς και την συμμετοχή ρωσικών ενεργειακών εταιρειών στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως η ενέργεια είναι το πιο σημαντικό πεδίο των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών κατά γενική ομολογία.

Σε ότι αφορά την συμμετοχή της Ελλάδας στον αγωγό Turkish Stream, ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού δήλωσε πως παραμένει ένα σχετικό θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό το θέμα είναι πάντα στην ημερήσια διάταξη», τόνισε. Μάλιστα ο κ. Βελάνης υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Μόσχα τον Δεκέμβριο του 2018, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την υποστήριξή του για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου μέσω της Ελλάδας προς την Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.