ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν. Χατζηδάκης: Είχε τηλεδιάσκεψη με υπουργούς Ενέργειας Κύπρου, Ισραήλ, Ιταλίας και Παλαιστίνης – Τι συζητήθηκε;

Ν. Χατζηδάκης: Είχε τηλεδιάσκεψη με υπουργούς Ενέργειας Κύπρου, Ισραήλ, Ιταλίας και Παλαιστίνης – Τι συζητήθηκε;

Τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς Ενεργείας της Κύπρου, του Ισραήλ, της Ιταλίας και της Παλαιστίνης, είχε σήμερα ο Έλληνας υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, όπου και συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της κρίσης του κορωνοϊού στην αγορά ενέργειας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπισή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης. Συζητήθηκαν επίσης ευρύτερα θέματα ενεργειακής συνεργασίας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.