ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εδώ ο κόσμος χάνεται ο Ν.Δένδιας οραματίζεται «πράσινα σχέδια» και «ανεμόμυλους»

Καμία αναφορά για έρευνες για υδρογονάνθρακες

Εδώ ο κόσμος χάνεται ο Ν.Δένδιας οραματίζεται «πράσινα σχέδια» και «ανεμόμυλους»

Την ώρα που οι τιμές πετρελαίου και φ.α. έχουν φτάσει στα ύψη για τα «μάτια του Ζελένσκι» και με την Ελλάδα να κατέχει διαπιστωμένα κοιτάσματα νότια της Κρήτης και στο Ιόνιο ο υπουργός των Εξωτερικών Νίκος Δένδιας οραματίζεται πράσινα σχέδια, χωρίς καμία αναφορά σε έρευνες υδρογονανθράκων.

Ο υπουργός των Εξωτερικών επιμένει πως θέλει να κάνει την Ελλάδα «αυτόνομη ενερ4γειακά» σπέρνοντας παντού ανεμόμυλους καταστρέφοντας την εικόνα του περιβάλλο9ντος.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού Green Deal, την προστασία του οικοσυστήματος και την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, με τη μετάβαση, με στοχευμένα μέτρα, σε μία καθαρή, κυκλική οικονομία» τονίζει σε μήνυμά του για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Δένδιας υπογραμμίζει πως η Ελλάδα πρωτοστατεί στην αξιοποίηση των ΑΠΕ και στη διασυνδεσιμότητα με φίλες χώρες, έχοντας ως μακροπρόθεσμο στόχο την ενεργειακή επάρκεια, με προφανή οφέλη στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην περαιτέρω γεωπολιτική μας αναβάθμιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.