ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Εγκεφαλικό» στις δυτικές αγορές ενέργειας από το διάγγελμα Β.Πούτιν: Εκτινάχθηκε πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή: Άνοδος 7,6% στο φυσικό αέριο και 3,5% στο πετρέλαιο

«Εγκεφαλικό» στις δυτικές αγορές ενέργειας από το διάγγελμα Β.Πούτιν: Εκτινάχθηκε πετρέλαιο και φυσικό αέριο

«Εγκεφαλικό» στις δυτικές αγορές ενέργειας από το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν που διέλυσε τις ελπίδες όσων πίστευαν ότι η Ρωσία θα δεχθεί να παραμείνουν υπό ουκρανική κατοχή ρωσόφωνα εδάφη στην Ουκρανία!

Το αργό πετρέλαιο Brent σημείωσε άλμα 2,96% στα 93,30 δολάρια το βαρέλι, ενώ το αργό πετρέλαιο West Texas Intermediate σημείωσε άνοδο 3,07% στα 86,52 δολάρια το βαρέλι.

Την ίδια στιγμή, ανοδική είναι η πορεία στις ευρωπαϊκές τιμές του φυσικού αερίου, καθώς οι traders αξιολογούν την ασφάλεια του χειμερινού εφοδιασμού.

Σε αυτό το κλίμα, το ολλανδικό συμβόλαιο φυσικού αερίου παράδοσης Οκτωβρίου -ευρωπαϊκό σημείο αναφοράς- σημειώνει άνοδο 7,6% στα 209 ευρώ η μεγαβατώρα.

Νωρίτερα, μάλιστα, η μεγαβατώρα «άγγιξε» κέρδη 10% στα 213 ευρώ.

Οι κυρώσεις στην Ρωσία έχουν στείλει τις τιμές πάνω από επτά φορές υψηλότερα από τα τυπικά εποχικά τους επίπεδα, έχει ήδη φέρει την ευρωπαϊκή οικονομία στα πρόθυρα της ύφεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.