ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ενεργειακή κρίση: Περικοπές και στις Βρυξέλλες – Στο «σκοτάδι» η Grand Place

Επίσης θα ισχύσουν περιορισμοί και στη θερμοκρασία σε εσωτερικούς χώρους

Ενεργειακή κρίση: Περικοπές και στις Βρυξέλλες – Στο «σκοτάδι» η Grand Place

Mέτρα για την εξοικονόμηση ενέργειας αποφάσισαν και οι Βρυξέλλες, συγκεκριμένα τα φώτα στην Grand Place θα σβήνουν μερικώς στις 23:00, ενώ το ίδιο θα ισχύει για τα κτίρια και τα μνημεία που ανήκουν στον δήμο, αναφέρει το δίκτυο rtbf.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία στους εσωτερικούς χώρους, στα δημόσια κτίρια θα είναι στους 18°C τις ώρες που υπάρχει κόσμος, ενώ θα κατεβαίνει στους 16°C κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στα σχολεία, η θερμοκρασία θα είναι στους 19°C όταν στις αίθουσες γίνονται μαθήματα (14°C σε διαδρόμους και ανοιχτούς χώρους, 15°C στα γυμναστήρια, 22°C στα ντους).

Στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η θερμοκρασία θα είναι 20°C κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και 16°C όταν δεν υπάρχουν βρέφη και νήπια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάλογα μέτρα αποφασίστηκαν και για τους κινηματογράφους, όπου η θερμοκρασία θα είναι στους 18°C όταν υπάρχει κόσμος και 16°C όταν δεν υπάρχει. Από την άλλη, στα μουσεία θα είναι στους 18°C σταθερά για να επιτρέπεται η συντήρηση των έργων τέχνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.