ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Γερμανία εξετάζει το ενδεχόμενο της μετατροπής τμήματος του Nord Stream 2 σε σύνδεση για υγροποιημένο φυσικό αέριο

Αποκάλυψη από το περιοδικό Spiegel, καθώς η Ρωσία έχει περιορίσει σημαντικά την προμήθεια φυσικού αερίου στη Γερμανία

Η Γερμανία εξετάζει το ενδεχόμενο της μετατροπής τμήματος του Nord Stream 2 σε σύνδεση για υγροποιημένο φυσικό αέριο

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας εξετάζει το ενδεχόμενο να μετατρέψει τμήματα του αγωγού αερίου Nord Stream 2 σε σύνδεση για έναν τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στην ακτή της Βαλτικής, ανέφερε σήμερα το περιοδικό Der Spiegel.

Το υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο να απαλλοτριώσει το τμήμα του συστήματος του αγωγού που βρίσκεται σε γερμανικό έδαφος και να το αποκόψει από τον υπόλοιπο αγωγό, προσθέτει το Spiegel.

Η Μόσχα δήλωσε από την πλευρά της, ότι δεν μπορεί να σχολιάσει το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού.

Ωστόσο, αν η Γερμανία προχωρήσει σε συγκεκριμένα μέτρα, αυτά θα αποτελούσαν κατά πρώτο λόγο θέμα για δικηγόρους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Der Spiegel ανέφερε ότι το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας εξετάζει το ενδεχόμενο να μετατρέψει τμήματα του αγωγού αερίου Nord Stream 2, ο οποίος έχει κατασκευαστεί από τη ρωσική Gazprom, σε σύνδεση για ένα τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στην ακτή της Βαλτικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.