ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Προσφυγή της Κομισιόν ενάντια στην Πολωνία για περιορισμούς στο διασυνοριακό εμπόριο φυσικού αερίου

Γιατί βάζει φόρους σε όσους δεν αποθηκεύουν εντός πολωνικού εδάφους

Προσφυγή της Κομισιόν ενάντια στην Πολωνία για περιορισμούς στο διασυνοριακό εμπόριο φυσικού αερίου

Ενάντια στην Πολωνία προσφεύγει η Κομισιόν, για τους περιορισμούς που επιβάλλει στο διασυνοριακό εμπόριο φυσικού αερίου και προκαλούν πρόσθετο κόστος, όπως μεταδίδει το Reuters.

«Η εθνική νομοθεσία της Πολωνίας για την αποθήκευση φυσικού αερίου απαιτεί από τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν εγκαταστάσεις αποθήκευσης εκτός Πολωνίας, να δεσμεύουν σταθερές ποσότητες και απαγορεύει στις εν λόγω επιχειρήσεις να εμπορεύονται τις ποσότητες αυτές σε περίπτωση μη χρήσης, εκτός από την περίπτωση κρίσης εφοδιασμού με φυσικό αέριο», ανέφερε η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι προμηθευτές φυσικού αερίου που χρησιμοποιούν αποθήκες στο εσωτερικό της Πολωνίας δεν υπόκεινται σε τέτοιους περιορισμούς, οι οποίοι, σύμφωνα με την Κομισιόν, κινδυνεύουν να στρεβλώσουν και να παρεμποδίσουν τη λειτουργία της εσωτερικής αγοράς, καθώς και να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια εφοδιασμού με φυσικό αέριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.