ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Gazprom: Συνάντηση Ερντογάν – Αλεξέι Μίλερ για τον τουρκικό κόμβο φυσικού αερίου

Αντικείμενο της συνομιλίας ήταν οι προοπτικές για τον τουρκικό κόμβο φυσικού αερίου

Gazprom: Συνάντηση Ερντογάν – Αλεξέι Μίλερ για τον τουρκικό κόμβο φυσικού αερίου

Με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε την Παρασκευή (9/12) ο επικεφαλής του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού φυσικού αερίου Gazprom, Αλεξέι Μίλερ.

Αντικείμενο της συνομιλίας ήταν οι προοπτικές για τον τουρκικό κόμβο φυσικού αερίου καθώς και τις προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου στην Τουρκία, όπως ανακοίνωσε η Gazprom.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε τον Οκτώβριο η Τουρκία να γίνει βάση για προμήθειες φυσικού αερίου.

Η πρόταση του Πούτιν είναι να καταστεί η Τουρκία διαμετακομιστικός κόμβος ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εσείς και εγώ, παρ’ όλες τις δυσκολίες, βρίσκουμε ευκαιρίες να συναντιόμαστε τακτικά, να επικοινωνούμε. Αυτό αποφέρει καλά αποτελέσματα, πρέπει να σημειώσω ότι όλες οι συμφωνίες μας, οι οποίες επιτεύχθηκαν κατά την επίσκεψή σας στο Σότσι τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, εφαρμόζονται», είχε δηλώσει ο Πούτιν τον Οκτώβριο κατά τη συζήτηση που είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.