ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία – RTE: «Δεν υπάρχει κίνδυνος για ολικό μπλακ άουτ αλλά δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες διακοπές»!

Η μείωση της εθνικής κατανάλωσης κατά 1-5% στα περισσότερα σενάρια & έως 15% θα μπορούσε να βοηθήσει να αποτραπεί μια κρίση

Γαλλία – RTE: «Δεν υπάρχει κίνδυνος για ολικό μπλακ άουτ αλλά δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες διακοπές»!

Ο διαχειριστής δικτύου ηλεκτροδότησης RTE, ανέφερε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για ολικό μπλακ άουτ στη Γαλλία τον χειμώνα λόγω της ενεργειακής κρίσης, ωστόσο, δεν μπορούν να αποκλειστούν κάποιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση κατά την κορύφωση της ζήτησης!

Ο RTE ανέφερε ότι η μείωση της εθνικής κατανάλωσης ηλεκτρισμού κατά 1-5% στα περισσότερα σενάρια και έως 15% στο πιο ακραίο σενάριο έλλειψης αερίου και πολύ χαμηλών θερμοκρασιών θα μπορούσε να βοηθήσει να αποτραπεί μια κρίση.

Παράλληλα, προσέθεσε ότι θα είναι σε επαγρύπνηση για να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά από τον Νοέμβριο, ή και νωρίτερα εάν χρειαστεί. Το RTE ξεκινά να παρακολουθεί τις εξελίξεις του χειμώνα τον Ιανουάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι κίνδυνοι στην προμήθεια είναι ιδιαιτέρως υψηλοί μεταξύ του Νοεμβρίου και του Ιανουαρίου αλλά δεν μπορούν να αποκλειστούν δύσκολες καταστάσεις τον Οκτώβριο, τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο», σύμφωνα με το RTE.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.