ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι ΗΠΑ θέλουν να μειώσουν τα ρωσικά κέρδη από το πετρέλαιο αλλά να μην μειώσει η Ρωσία τις ποσότητες!

Αφού βλέπουν ότι οι κυρώσεις γυρνούν μπούμερανγκ στις οικονομίες τους οι δυτικές χώρες ψάχνουν τώρα εναλλακτικές λύσεις

Οι ΗΠΑ θέλουν να μειώσουν τα ρωσικά κέρδη από το πετρέλαιο αλλά να μην μειώσει η Ρωσία τις ποσότητες!

Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε «εξαιρετικά ενεργές» συζητήσεις με ευρωπαϊκές χώρες με στόχο τον περιορισμό των εσόδων που μπορεί να αποκομίσει η Ρωσία από την πώληση πετρελαίου, δήλωσε σήμερα η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζάνετ Γέλεν, τονίζοντας παράλληλα ότι είναι «πρακτικά αδύνατο» για τις ΗΠΑ να θωρακιστούν από τους κραδασμούς στην αγορά πετρελαίου, όπως αυτούς που προκαλεί η ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία, συνεπώς είναι σημαντική η στροφή προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Γέλεν δήλωσε στην Επιτροπή Οικονομικών της Γερουσίας ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι επιθυμούν να διατηρήσουν τη ροή του ρωσικού πετρελαίου στην παγκόσμια αγορά για να συγκρατήσουν τις τιμές και να αποφύγουν μια άνοδο που θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμια ύφεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ωστόσο απολύτως, ο στόχος είναι να περιοριστούν τα έσοδα που πηγαίνουν στη Ρωσία», είπε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να επιτευχθεί αυτό, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής κίνησης από αγοραστές να συνασπιστούν και να περιορίσουν τις τιμές που πληρώνουν στη Μόσχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.