ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στην Βρετανία μπορεί να «σβήσουν τα φώτα»: Εκδόθηκε ανακοίνωση για προβλήματα ηλεκτροδότησης από σήμερα

Σε άλλες εποχές λίγο πριν τον χειμώνα εισέρχεται η Βρετανία

Στην Βρετανία μπορεί να «σβήσουν τα φώτα»: Εκδόθηκε ανακοίνωση για προβλήματα ηλεκτροδότησης από σήμερα

Για πιθανά προβλήματα ηλεκτροδότησης στις οικιακές τους δραστηριότητες σήμερα το βράδυ προειδοποίησε τους Βρετανούς η εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, National Grid, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα περιθώρια των αντοχών της και μάλιστα την ημέρα που οι θερμοκρασίες πέφτουν.

Οι αλόγιστες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και τα “περήφανα” θα “θα βρούμε αλλού” έχουν οδηγήσει πλέον στην ώρα της αλήθειας με την Βρετανία μια χώρα στους G7, G20 και πυρηνική δύναμη να είναι ένα βήμα πριν γυρίσει δεκαετίες πίσω και ζήσει ημέρες συσκότισης, ή ημέρες τριτοκοσμικών χωρών!

Η προειδοποίηση της εταιρείας για το «στενό περιθώριο ηλεκτροδότησης» τίθεται σε ισχύ από τις 7 το απόγευμα τοπική ώρα (9 ώρα Ελλάδας), όταν οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιστρέφουν από τη δουλειά, θα μαγειρεύουν για το δείπνο τους και θα χρησιμοποιούν τις οικιακές συσκευές.

Η National Grid εκδίδει προειδοποιήσεις όταν «ενδέχεται να υπάρξει λιγότερη διαθέσιμη παραγωγή» από αυτή που οι φορείς εκμετάλλευσης αναμένουν ότι θα χρειαστεί «για να καλυφθεί η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας σε πανεθνικό επίπεδο».

Η σημερινή ανακοίνωση συμπίπτει με την πτώση της θερμοκρασίας στη χώρα, καθώς η Βρετανία εισέρχεται στους χειμερινούς μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι προειδοποιήσεις αποτελούν σήμα ότι ο κίνδυνος εκδήλωσης πίεσης στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας της Μεγάλης Βρετανίας είναι υψηλότερος από αυτά που ισχύουν υπό κανονικές συνθήκες» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της National Grid.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.