Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες μας, της κατάληψης της πλατείας Συντάγματος από χιλιάδες Πακιστανούς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς,

Βλέπετε, δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτε ο λαός μας, της Πρωτεύουσας, το γεγονός, πως αυτή η άθλια κυβέρνηση τους υποχρέωσε να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στα σπίτια του, την ίδια ώρα που μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων αλάλαζαν με πολεμικές κραυγές χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως από την φίλη χώρα της Τουρκίας, το Πακιστάν!

Αυτοί οι χιλιάδες παράνομοι αλλοδαποί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος παρότι δεν είχε προγραμματιστεί κάποια εορταστική εκδήλωση! Παρ΄ ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τις εορταστικές εκδηλώσεις, εκεί, του Δήμου της Αθήνας!

Έτσι εν μέσω των αυστηρών κυβερνητικών απαγορεύσεων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της “Όμικρον” οι Πακιστανοί δεν φορούσαν μάσκες, δεν τηρούσαν τις αποστάσεις, παρ΄ ότι τα κρούσματα εκείνη την ημέρα είχαν φτάσει στον αριθμό ρεκόρ των 40.560!

Αυτή η παράνομη σύναξη Πακιστανών στο Σύνταγμα, την πλέον εμβληματική πλατεία της Πρωτεύουσας της Ελλάδος, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, δημιούργησε κυβερνητικές παρενέργειες και εσωκομματικές αναταράξεις στη ΝΔ! Αφού δεν μπόρεσαν να καταλαγιάσουν (Πρωθυπουργός και Υπουργοί) την γενικευμένη οργή του ελληνικού λαού, παρ΄ ότι έχει περάσει ένας μήνας και πλέον!

Γιατί αυτή η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη, που κουνάει συνέχεια το δάχτυλο στους Έλληνες, επειδή τάχατες είναι απείθαρχοι στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων, φρόντισε να κηρύξει υποχρεωτικότητα εγκλεισμού στα σπίτια, με κλειστές τις επιχειρήσεις διασκέδασης και τα καταστήματα εστίασης για τον ελληνικό λαό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων για ακόμη μια φορά! Από τη στιγμή μάλιστα που άλλα υγειονομικά μέτρα ισχύουν για τους Έλληνες και άλλα για όλους τους παράνομους μετανάστες και οι οποίοι έκαναν “κατάληψη” της ελληνικής Πρωτεύουσας!

Με απούσα την ελληνική αστυνομία, αφού χιλιάδες αστυνομικοί φιλούσαν, προκειμένου να μην κινδυνεύσει από αγανακτισμένους πολίτες το κακόγουστο σόου που είχαν στήσει στο Λυκαβηττό οι Μπακογιάννης – Ρουβάς, με τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!

Την ίδια στιγμή όμως, το κανάλι URDU Greece του Πακιστάν, που έχει γραφεία στην Ελλάδα, μετέδιδε ζωντανά την κατάληψη της Αθήνας και την οποία είχε προπαγανδίσει μέρες πριν!

Η κυβέρνηση θεωρεί ηλίθιο τον ελληνικό λαό;

Η άμεση λαϊκή κατακραυγή που διατυπώθηκε μέσα από τα Social Media ανάγκασε την κυβέρνηση να επικαλεστεί ότι η ΕΛΑΣ παρενέβη και έκοψε πρόστιμο σε 60 παράνομους μετανάστες για παραβάσεις, όπως, επειδή δεν φορούσαν μάσκες! Και γέλασε τότε ο κάθε πικραμένος με αυτήν την κυβέρνηση, που είναι για γέλια και για κλάματα!

Η σύγχυση ωστόσο της κυβέρνησης φάνηκε και από την επιστολή που στην συνέχεια απέστειλε στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, ο πρόεδρος του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας Syed Mohammad Jamil και όπου αναφερόταν:

«Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά. Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους»!

Για να έλθει στη συνέχεια η – τάχατες – αρνητική απάντηση του κ. Θεοδωρικάκου, όπου απέρριπτε το αίτημα του προέδρου του Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας, λέγοντας πως δεν θα ακυρωθούν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν!

Βέβαια έτσι νόμισε αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση, πως αποενοχοποιείται για την μεθοδευμένη κάθοδο των Πακιστανών στο Σύνταγμα! Θεωρώντας πως το πόπολο θα χάψει ότι αυτή η φανατική μάζωξη παράνομων Πακιστανών στην Αθήνα έγινε αυθορμήτως!

Παρ΄ όλα ταύτα, σε άρθρο μου είχα ζητήσει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο να μας απαντήσει:

Πώς θα γίνει η παρακράτηση του προστίμου;

Έχει ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις διαμονής σε όσους επιβεβαιώθηκαν πρόστιμα (έστω και αυτών των ελάχιστων);

Έχουν ΑΦΜ οι Ελληνικές Αρχές; Και αν ναι, προκαλούμε τον κ. Υπουργό να φωνάξει την ώρα καταβολής – είσπραξης του προστίμου τις τηλεοπτικές κάμερες, για να κάνουν καταγραφή αυτού του κοσμοϊστορικού γεγονότος!

Διαφορετικά μας δουλεύει ο κ. Θεοδωρικάκος! Θα επιβεβαιώσει έτσι, πως ο κατήφορος αυτής της κυβέρνησης δεν έχει τέλος!

Ακούσατε, διαβάσατε κάτι επί αυτών; Το αποσιώπησε το θέμα η κυβέρνηση και τα φιλικά σε αυτήν Συστημικά ΜΜΕ!

Παίζει με την φωτιά η κυβέρνηση…

Φαίνεται όμως ότι θέλησαν κυβέρνηση και πρόεδρος Πακιστανικού Συλλόγου Ελλάδας να αυτοδιαψευσθούν μέσα σε ένα μήνα!

Αφού επί μια εβδομάδα Πακιστανοί καλούνται από ομοεθνείς τους να συγκεντρωθούν έξω από την Ινδική πρεσβεία, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το Κασμίρ!

Θέλοντας να περάσουν στην ελληνική κοινωνία το αφήγημα περί ακροτήτων της Ινδίας στο Κασμίρ!

Μιλάνε δηλαδή οι Πακιστανοί για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην περιοχή!

Δηλαδή για να καταλάβουμε! Θα συνεχίσει αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση να αυξάνει μέσω των αθρόων ροών την πληθυσμιακή πολιτεία Πακιστανών στην Ελλάδα;

Θα ανέχεται να διαμορφώνει την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας η Πακιστανική κοινότητα της χώρας μας;

Θα επιτρέψει η ελληνική κυβέρνηση, αυτή τη νέα παράνομη πακιστανική σύναξη, που τιτλοφορείται: ”Είναι υποχρέωση και χρέος μας η συμμετοχή μας”!

Θα επιτρέψει η ελληνική κυβέρνηση, αυτή τη νέα παράνομη πακιστανική σύναξη των αδελφικών φίλων της Τουρκίας και εχθρών της Ελλάδος; Εναντίον της φίλης χώρας, της Ινδίας;

Σοβαρευτείτε κύριοι της κυβέρνησης…

Η οποία Ινδία, ήταν η τιμώμενη χώρα στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2019 και επισκεπτόμενος το περίπτερό της ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, πως:

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, αργότερα σε πολεμούν και μετά τους κερδίζεις»!

Τα λόγια αυτά του Μαχάντμα Γκάντι, που έχουν διαχρονική αξία για την πολιτική θύμισε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε κορυφαίους CEO ινδικών εταιριών, αλλά και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως της Ινδής πρέσβεως!

Παρακάτω σας παραθέτω ένα μεγαλύτερο απόσπασμα, των όσων είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος το περίπτερο της Ινδίας:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που εγκαινιάζω εδώ στη 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το περίπτερο της τιμώμενης χώρας, της Ινδίας. Της μεγαλύτερης δημοκρατίας στον κόσμο. Με την οποία μοιραζόμαστε πολλά κοινά. Την κληρονομία των ακτινοβόλων και αρχαίων πολιτισμών μας. Τον πόθο για εθνική ολοκλήρωση, που κέρδισαν με αγώνες οι λαοί μας τον 19ο και τον 20ο αιώνα. Τον σεβασμό στις αξίες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Αλλά και μια δημιουργική διασπορά. Ινδούς επιστήμονες και επιχειρηματίες θα συναντήσει κανείς στις τέσσερις γωνιές της γης, όπως ακριβώς και Έλληνες.

Ινδοί και Έλληνες συνδέονται, όμως, και με κοινές θυσίες. Γι’ αυτό και σημειώνω με συγκίνηση την τελετή μνήμης που θα οργανωθεί αύριο στο Ινδικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο. 520 Ινδοί στρατιώτες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, βρίσκονται εκεί, συνδέοντας για πάντα τους δύο λαούς μας. Μας συνδέει επίσης ο πολιτικός και πνευματικός ηγέτης της Ινδίας Μαχάτμα Γκάντι, τα 150 χρόνια από τη γέννηση του οποίου, γιορτάζουμε φέτος. Θυμίζω ότι το 1908 είχε διαβάσει την Απολογία του Πλάτωνα και την είχε μεταφράσει στη γλώσσα του στα γκουτζαράτι. Απόδειξη της επιρροής που είχε η αρχαία ελληνική φιλοσοφία στη σκέψη του. Αλλά και ο Γκάντι επηρέασε ολόκληρη τη διανόηση του 20ου αιώνα, όπως και την πολιτική. Και προσωπικά, θυμάμαι πάντα, ένα συμπέρασμά του προς κάθε πολιτικό που αξίζει, νομίζω, να το μνημονεύσω. Έλεγε ο Γκάντι: Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, αργότερα σε πολεμούν και μετά τους κερδίζεις. Τα λόγια του αποδεικνύονται πέρα για πέρα αληθινά…»!

Θα επέμβει λοιπόν αυτοπροσώπως ο Πρωθυπουργός, ώστε να ανατραπούν τα Τούρκο-πακιστανικά σχέδια κατά της Ινδίας; Που θα δημιουργήσουν συνέχεια στη παράνομη μάζωξη του Συντάγματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς;

Ας θυμηθεί ο Πρωθυπουργός τον εαυτό του!

Αυγό το φιδιού η αύξηση της Πακιστανικής κοινότητας στην Αθήνα…

Ας θυμηθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πως το Πακιστάν είναι ένα συμμαχικό κράτος με την Τουρκία και μετά το πραξικόπημα κατά του Ρ. Τ. Ερντογάν τον Ιούλιο του 2016, όταν και φυλάκισε πολλούς Τούρκους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας, πακιστανοί πιλότοι ήταν χειριστές των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών, που παραβίαζαν καθημερινά τα σύνορά μας στο Αιγαίο Πέλαγος!

Το Πακιστάν δεσμεύεται άλλωστε, με μεγάλες πολεμικές συμφωνίες με την Τουρκία, κατά της Ελλάδος!

Ας θυμηθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πως ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας έχει στενή συνεργασία με την φίλη χώρα Ινδία!

Που στα απώτερα σχέδια είναι η αγορά σύγχρονου εξοπλισμού από την Ινδία!

Ως εκ τούτων, θα πρέπει άμεσα να απαγορευτεί η προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Ινδική πρεσβεία των Αθηνών από τους Πακιστανούς!

Μην διαρρήξει η Ελλάς τους δεσμούς φιλίας με την Ινδία!

Όχι στην εξάπλωση του Ισλάμ στην Ελλάδα…

Ας θυμηθεί πως ισλαμιστές απειλούν να αποκεφαλίσουν νεαρή δημοσιογράφο στη Γαλλία, επειδή τόλμησε να παρουσιάσει ντοκιμαντέρ, στο οποίο εμφανιζόταν η μεγάλη επιρροή που ασκείται πλέον στη γαλλική χριστιανική κοινωνία από το Ισλάμ!

Όταν η γαλλική κοινωνία αναρωτιέται, ποιος κυβερνά τον τόπο τους; Παρ΄ ότι η κυβέρνηση Εμανουέλ Μακρόν έχει κάνει αρκετά βήματα κατά της ριζοσπαστικοποίησης του ακραίου Ισλάμ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλήθεια, γιατί από όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις και ειδικότερα το Λονδίνο, που έχει Δήμαρχο Πακιστανικής καταγωγής, επέλεξαν την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα για να “διαμαρτυρηθούν”;