«Συρρικνωνόμαστε, το ξέρουμε. Το πόσο, θα μας το δείξει η απογραφή. Είχαμε μία συζήτηση στην Ολομέλεια πριν από λίγο για τα στατιστικά στοιχεία των εμβολιασμών, όπου ο παρονομαστής είναι η απογραφή του 2011, για να υπολογίζουμε τα ποσοστά.

Εικάζω ότι είμαστε λιγότεροι απ’ όσοι έδειξε η απογραφή του 2011… το ανθρώπινο δυναμικό σε μία χώρα η οποία συρρικνώνεται, θα πρέπει να χαρτογραφηθεί… είμαι σίγουρος ότι η χώρα δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα προσέγγισης οικονομικών κεφαλαίων, θα έχει, όμως, δυσκολία εξεύρεσης ποιοτικού ανθρώπινου δυναμικού για να στηρίξει την αναπτυξιακή της διαδρομή… η οργανωμένη, καλά σχεδιασμένη μετανάστευση, μπορεί να είναι ένα συμπληρωματικό όπλο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε στρεβλώσεις που θα παρουσιαστούν με μαθηματική βεβαιότητα στην αγορά εργασίας…»!

Ποιος “σοφός” έκανε αυτές τις παραπάνω διαπιστώσεις βγάζοντας και τα ανάλογα συμπεράσματα; Πως δηλαδή, ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται! Άρα και το ανθρώπινο δυναμικό εργασίας! Και επειδή δεν υπάρχει και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για να στηρίξει την ανάπτυξη στην Ελλάδα, η λύση είναι, να αναζητηθεί από την καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη μετανάστευση, την παράνομη μετανάστευση, που πνίγει σαν θηλιά την Ελλάδα!

Αυτές τις παραπάνω “σοφίες” εκστόμισε χωρίς ντροπή ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο “άνοιγμα” των εργασιών του φόρουμ “Η Ελλάδα 2040”, το οποίο διοργάνωσε η Επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του γένους το 1821!

Ναι, ο Έλληνας Πρωθυπουργός έτσι οραματίζεται την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα του 2040! Σκιαγραφώντας, πως θα λυθεί το δημογραφικό της χώρας μας μέσω των παράνομων μεταναστών!

Δηλαδή, αντί να πατάξει την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα – επακόλουθο της άθλιας πολιτικής όλων των τελευταίων κυβερνήσεων – αντί να υλοποιήσει μέτρα στήριξης των ελληνικών οικογενειών, ώστε να μπορέσουν να κάνουν περισσότερα παιδιά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε τον εύκολο και αντεθνικό δρόμο, της οργανωμένης και καλά σχεδιασμένης παράνομης μετανάστευσης!

Με πολεμικές κραυγές οι Πακιστανοί κατέλαβαν το Σύνταγμα…

Όμως, επειδή όλα είναι καλά σχεδιασμένα επί χάρτου από τον Αμερικανικό και Γερμανικό παράγοντα και επειδή η πανελλήνια οργή κατά της ανεξέλεγκτης παράνομης μετανάστευσης αυξάνει καθημερινώς, έπρεπε τα βήματα που θα ακολουθούσαν, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, για να υλοποιηθούν τα σχέδια της ΝΤΠ!

Έτσι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε κατάληψη της πλατείας Συντάγματος από χιλιάδες Πακιστανούς! Αυτήν την εορταστική βραδιά, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη υποχρέωσε τους Έλληνες να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου στα σπίτια τους, αυτήν την ίδια ώρα μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων αλάλαζαν με πολεμικές κραυγές χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως από την φίλη χώρα της Τουρκίας, το Πακιστάν! Χωρίς καμιά τήρηση των αυστηρών κυβερνητικών απαγορεύσεων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της “Όμικρον”!

Μια προγραμματισμένη συγκέντρωση, την οποία προπαγάνδιζε και προωθούσε επί ημέρες το τηλεοπτικό κανάλι URDU Greece του Πακιστάν, που έχει γραφεία στην Ελλάδα και που μετέδιδε ζωντανά την κατάληψη της Αθήνας!

Έτσι εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται, πως όλα είναι οργανωμένα και καλά σχεδιασμένα!

Αφού στοχευμένα ακολούθησε νέο πακιστανικό παραλήρημα, υπό την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης, για συγκέντρωση το περασμένο Σάββατο μπροστά από την πρεσβεία της φίλης Ινδίας στην Αθήνα!

Και έγραψα απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

Ας θυμηθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πως το Πακιστάν είναι ένα συμμαχικό κράτος με την Τουρκία και μετά το πραξικόπημα κατά του Ρ. Τ. Ερντογάν τον Ιούλιο του 2016, όταν και φυλάκισε πολλούς Τούρκους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας, πακιστανοί πιλότοι ήταν χειριστές των τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών, που παραβίαζαν καθημερινά τα σύνορά μας στο Αιγαίο Πέλαγος!

Το Πακιστάν δεσμεύεται άλλωστε, με μεγάλες πολεμικές συμφωνίες με την Τουρκία, κατά της Ελλάδος!

Ας θυμηθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πως ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας έχει στενή συνεργασία με την φίλη χώρα Ινδία!

Που στα απώτερα σχέδια είναι η αγορά σύγχρονου εξοπλισμού από την Ινδία!

Ως εκ τούτων, θα πρέπει άμεσα να απαγορευτεί η προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Ινδική πρεσβεία των Αθηνών από τους Πακιστανούς!

Μην διαρρήξει η Ελλάς τους δεσμούς φιλίας με την Ινδία!

Δίγλωσσος, ανέντιμος, αμετροεπής πολιτικός ο Κ. Μητσοτάκης…

Επίσης έφερα στην μνήμη όλων, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όντας Πρωθυπουργός λίγων μηνών, τον Σεπτέμβριο του 2019, στην ΔΕΘ είχε την Ινδία ως τιμώμενη χώρα της Διεθνούς Εκθέσεως και επισκεπτόμενος το περίπτερό της είπε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος σε κορυφαίους CEO ινδικών εταιριών, αλλά και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως της Ινδής πρέσβεως:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που εγκαινιάζω εδώ στη 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το περίπτερο της τιμώμενης χώρας, της Ινδίας. Της μεγαλύτερης δημοκρατίας στον κόσμο. Με την οποία μοιραζόμαστε πολλά κοινά. Την κληρονομία των ακτινοβόλων και αρχαίων πολιτισμών μας. Τον πόθο για εθνική ολοκλήρωση, που κέρδισαν με αγώνες οι λαοί μας τον 19ο και τον 20ο αιώνα. Τον σεβασμό στις αξίες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Αλλά και μια δημιουργική διασπορά. Ινδούς επιστήμονες και επιχειρηματίες θα συναντήσει κανείς στις τέσσερις γωνιές της γης, όπως ακριβώς και Έλληνες.

Ινδοί και Έλληνες συνδέονται, όμως, και με κοινές θυσίες. Γι’ αυτό και σημειώνω με συγκίνηση την τελετή μνήμης που θα οργανωθεί αύριο στο Ινδικό Στρατιωτικό Κοιμητήριο. 520 Ινδοί στρατιώτες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, βρίσκονται εκεί, συνδέοντας για πάντα τους δύο λαούς μας. Μας συνδέει επίσης ο πολιτικός και πνευματικός ηγέτης της Ινδίας Μαχάτμα Γκάντι, τα 150 χρόνια από τη γέννηση του οποίου, γιορτάζουμε φέτος. Θυμίζω ότι το 1908 είχε διαβάσει την Απολογία του Πλάτωνα και την είχε μεταφράσει στη γλώσσα του στα γκουτζαράτι. Απόδειξη της επιρροής που είχε η αρχαία ελληνική φιλοσοφία στη σκέψη του. Αλλά και ο Γκάντι επηρέασε ολόκληρη τη διανόηση του 20ου αιώνα, όπως και την πολιτική. Και προσωπικά, θυμάμαι πάντα, ένα συμπέρασμά του προς κάθε πολιτικό που αξίζει, νομίζω, να το μνημονεύσω. Έλεγε ο Γκάντι: Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, αργότερα σε πολεμούν και μετά τους κερδίζεις. Τα λόγια του αποδεικνύονται πέρα για πέρα αληθινά…»!

Ξεβρακώθηκε η ελληνική κυβέρνηση στους Πακιστανούς…

Αυτά έλεγε πριν κοντά τρία χρόνια ο Κ. Μητσοτάκης για την φίλη χώρα Ινδία! Τι άραγε να άλλαξε αυτά τα τρία χρόνια που είναι Πρωθυπουργός;

Από τη στιγμή που – με την άδειά του – οι Πακιστανοί έχουν καταλάβει την Αθήνα και την έχουν μετατρέψει σε Ισλαμαμπάντ, επιβάλλοντας στην Ελληνική Πρωτεύουσα τους νόμους του Ισλάμ τους, αφού κάνουν ελεύθεροι διαδηλώσεις και κατά της φίλης χώρας προς την Ελλάδα, Ινδίας;

Μα αποκαλύφθηκε το σχέδιο με την μετάβαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη στο Πακιστάν, προκειμένου να συνομιλήσει με την πολιτική ηγεσία της Ασιατικής χώρας, σε πλαίσιο διμερούς συνεργασίας, ώστε να καταπολεμηθεί η παράνομη πακιστανική μετανάστευση και να ενισχυθεί η νόμιμη μετανάστευση! Διά μέσω εποχικών εργατών!

Δηλαδή, αυτή η ανίκανη, η επικίνδυνη κυβέρνηση, έστειλε έντρομη εκπρόσωπό της, ώστε να διαπραγματευτεί την κατάληψη – και όχι μόνο – της Αθήνας από Πακιστανούς!

Να διαπραγματευτεί κατά πόσο το Πακιστάν θα διαμορφώνει την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος! Τελικά αυτή η κυβέρνηση είναι ένα όνειδος! Εκχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα στη Γερμανία, εκχωρεί τώρα και στο Πακιστάν!

Πήγε λοιπόν ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης στο Πακιστάν και έκανε συμφωνία με την κυβέρνηση του Πακιστάν (μνημόνιο συνεργασίας), όπου όλοι οι παρανόμως εισελθόντες και παρανόμως διαβιούντες (κοινώς “λιάζονται”) στην Ελλάδα θα γίνουν νόμιμοι!

Μια νομιμότητα και από την οποία η ελληνική κυβέρνηση θα αποκομίσει τεράστια οικονομικά οφέλη από τη Γερμανία! Κοινώς θα χρυσοπληρωθεί! Πουλώντας Ελλάδα και Ελληνικό λαό!

Αλλά καλύτερα ας διαβάσουμε το Δελτίο Τύπου της πακιστανικής κυβέρνησης:

«Στόχος της νέας πολιτικής θα είναι η παροχή βίζας για 5 χρόνια (εποχικοί μετανάστες). Κάθε χρόνο ο μετανάστης μπορεί να μείνει στην Ελλάδα για 9 μήνες και να περάσει τους υπόλοιπους στην πατρίδα του. Οι τρεις μεγάλοι στόχοι της πολιτικής είναι:

1. Έκδοση νέων θεωρήσεων μέσω νόμιμων διαύλων.

2. Νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών.

3. Εξάλειψη του λαθρεμπορίου και της παράνομης μετανάστευσης.»!

Ξεφτιλίσατε μια περήφανη χώρα…

Ξεδιάντροπα, ξετσίπωτα, χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδίδει την Πατρίδα μας στο Πακιστάν – Τουρκία, στην Τουρκία – Πακιστάν! Δυο αδέλφια δίδυμα που θανάσιμα μισούν την Ελλάδα!

Όταν την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση νομιμοποιούσε όλους τους παράνομους πακιστανούς μετανάστες στην Ελλάδα, την ίδια ώρα η Τουρκία καθημερινά αποθρασύνεται, αυξάνοντας τις πτήσεις των τουρκικών UAV στο Αιγαίο Πέλαγος, κάνοντάς το σουρωτήρι! Με την Ελλάδα να σιωπά!

Όταν προ ημερών ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών Ιωάννης Μάζης, είχε πει σε τηλεοπτική του εμφάνιση:

«Να καταρριφθούν τα Τουρκικά drones! Τα UAV προβαίνουν σε παραβιάσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας. Μια κατάρριψη θα αρκούσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους»!

Όταν μάλιστα θα πρόσθετα εγώ, πως είναι μη επανδρωμένα μηχανήματα!

Γιατί δεν μπορεί να ανεχόμαστε αυτήν την συνεχιζόμενη επιθετική πολιτική των Τούρκων και να μην αντιδράμε ως χώρα!

Ευχάριστος αιφνιδιασμός από την κ. Σακελλαροπούλου…

Συμμαχία με το Πακιστάν, δηλαδή την Τουρκία, που βεβήλωσε πρόσφατα το Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την Παναγία Σουμελά! Όπως έπραξε και για την Αγία του Θεού Σοφία στην Κωνσταντινούπολη!

Και παρ΄ ότι δεν ξεχνούμε, ότι σε αυτήν τη διατεταγμένη υπηρεσία αφομοίωσης παράνομων μεταναστών στον ελληνικό πληθυσμό, συμμετέχει και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (η οποία έχει μιλήσει για “ανανέωση” του ελληνικού πληθυσμού με παράνομους μετανάστες), εν τούτοις δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την εθνική της θέση, όπως καταγράφηκε παρακάτω με αφορμή την τουρκική βεβήλωση της Παναγίας Σουμελά! Δηλώσεις που έγιναν στα εγκαίνια της έκθεσης “Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος – Η συμβολή της Εκκλησίας στον Αγώνα του 1821” στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών:

«…το Βυζαντινό Μουσείο είναι τόπος τέχνης και μνήμης, είναι κιβωτός όχι μόνον απλών τεχνουργημάτων που γέννησε η θρησκευτική πίστη, αλλά και εθνικών συμβόλων. Όπως η εικόνα της Παναγίας Σουμελά – την οποία μνημονεύω σήμερα, συγκλονισμένη από την πρόσφατη βεβήλωση αυτού του μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, μια εικόνα που ο ελληνισμός, και ιδίως ο ποντιακός, θεωρεί κομμάτι αναπόσπαστο της ταυτότητάς του, αφού απεικονίζει την Μητέρα του Θεού, οδηγήτρια και προστάτιδά του στις οδυνηρές περιπέτειες του ξεριζωμού και της προσφυγιάς. Μια εικόνα που εκτέθηκε επί είκοσι χρόνια στους χώρους αυτούς, οι οποίοι σήμερα μας προσφέρουν την σπάνια και πολύτιμη έκθεση, την οποία εγκαινιάζω…»!

Οι “συμπολίτες” μας, Πακιστανοί, κατά τον Μητσοτάκη…

Αλλά και το ΥΠΕΞ πήρε θέση, ωσάν να διαχωρίζει την θέση του ως προς την υποτελή και ντροπιαστική Συμφωνία Ελλάδος – Πακιστάν, με ανακοίνωσή του:

«Οι πρόσφατες εικόνες που προβλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες ξένο συγκρότημα φαίνεται να χορεύει ντίσκο στον χώρο της Ιστορικής Μονής Παναγίας Σουμελά, αποτελούν βεβήλωση του Μνημείου αυτού, υποψήφιου για την ανακήρυξή του σε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δόθηκε η άδεια στο εν λόγω συγκρότημα, καθώς η Μονή της Παναγίας Σουμελά ανοίγει μόνο για προσκυνηματικούς λόγους. Οι εικόνες αυτές είναι προσβλητικές και έρχονται να προστεθούν σε σειρά ενεργειών των τουρκικών Αρχών εις βάρος Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς! Καλούμε τις αρμόδιες τουρκικές Αρχές να πράξουν τα δέοντα για να μην επαναληφθούν τέτοιες πράξεις και να γίνει σεβαστός ο ιερός χώρος της Μονής…»!

Βέβαια μετά και στο ΥΠΕΞ ξύπνησαν και πιθανώς αντελήφθησαν, πως τα ίδια θα λένε και στην επόμενη αντεθνική ενέργεια των Τούρκων!

Μέχρι τότε η ελληνική κυβέρνηση θα καλωσορίζει τους παράνομους Πακιστανούς στην Πατρίδα μας, θα τους βαφτίζει “συμπολίτες” και θα στρώνει το έδαφος σε πιθανή τουρκική επίθεση κατά της Ελλάδος, αφού είναι βέβαιο πως αυτή η πακιστανική κοινωνία που δημιουργούν Μητσοτάκης – Μηταράκης θα πάρουν το μέρος της Τουρκίας και κατά της Ελλάδος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θεέ μου, βάλε το χέρι Σου!