Τρέμουν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Γερμανία την Μαρίν Λεπέν! Παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, χάνουν τον ύπνο τους που περιστοιχίζεται από εφιάλτες, την συνεχώς αυξανόμενη επιρροή της Μαρίν Λεπέν προς τον γαλλικό λαό! 

Αφού η διαφορά των 10 και πλέον μονάδων που υπήρχαν μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και της Μαρίν Λεπέν, λίγο πριν τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, έπεσε την πρώτη Κυριακή των εκλογών στις 4,2 μονάδες! Με τον Γάλλο Πρόεδρο να καταλαμβάνει το 27,6% και την διεκδικήτρια της γαλλικής προεδρίας το 23,41%! Επίσης ο αριστερός Ζαν Λικ Μελανσόν κατέλαβε το 21,95% και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι θα είναι ο ρυθμιστής της εκλογικής και καθοριστικής αναμέτρησης Μακρόν – Λεπέν στο δεύτερο γύρο εκλογών!

Οι Γάλλοι κατά παράδοση είναι ένας συντηρητικός λαός! Αρέσκονται σε εκλογικές ανατροπές που κανένας δεν μπορούσε να υπολογίσει!

Ο Εμανουέλ Μακρόν το τελευταίο χρονικό διάστημα επένδυσε πολύ στην υποστήριξη του νεοναζί Προέδρου της Ουκρανίας, και επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Ρώσου Προέδρου!

Αντίθετα η Μαρίν Λεπέν υποστηρίζει τον ισχυρό Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν! Είναι ένας από τους λόγους, που Γάλλοι αναλυτές θεωρούν ως επιχείρημα της αύξησης των ποσοστών της Λεπέν με την αντίστοιχη μείωση των ποσοστών Μακρόν!

Αλλ΄ όμως, άλλος ένας λόγος ήταν η σκληρή πολιτική μέτρων της κυβέρνησης Μακρόν λόγω του Covid-19 και η επίθεση που εξαπέλυσε κατά των ανεμβολίαστων Γάλλων! Επίσης η επιθυμία – εξαγγελία Μακρόν να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης, είναι ακόμη ένας σημαντικός λόγος!

Γνωρίζει λοιπόν ο γαλλικός λαός, πως όλα τα παραπάνω είναι εντολές των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ προς τον Γάλλο Πρόεδρο! Που δεν μπορεί να αποδεχτεί την μείωση των δημοκρατικών και ατομικών τους δικαιωμάτων (Covid-19 και βίαιη καταστολή των “κίτρινων γιλέκων”), όπως και την υποστήριξη του Μακρόν σε εμπλοκή της Γαλλίας στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας!

Ισχυρίστηκα παραπάνω, πως ο Ζαν Λικ Μελανσόν θα είναι ρυθμιστής του αποτελέσματος κατά τη δεύτερη Κυριακή, παρ΄ ότι ο ίδιος ζητάει από τους Γάλλους που τον ψήφισαν την πρώτη Κυριακή να καταψηφίσουν την Μαρίν Λεπέν! Θα τον ακολουθήσουν όμως οι αριστεροί ψηφοφόροι, όταν η γαλλική αριστερά είχε πολλά προβλήματα με τον Εμανουέλ Μακρόν, ή θα επιλέξουν την αποχή; Μια αποχή που στον πρώτο γύρο των εκλογών έφτασε το 25,14%, καταγράφοντας το υψηλότερο ποσοστό μετά τις εκλογές του 2002!

Έτσι ερωτηματικό είναι τι θα πράξουν οι ψηφοφόροι του Ρεπουμπλικανικού κόμματος (4,79%) και οι “Πράσινοι” (4,58%)!

Πάντως οι ψηφοφόροι του Ερίκ Ζεμούρ (7,05%) θεωρείται πως θα ακολουθήσουν την Μαρίν Λεπέν, αφού βρίσκονται δεξιότερα αυτής!

Κατά το παρελθόν εξύμνησα τον Εμανουέλ Μακρόν σε σχέση με την Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και για την στάση του στην Ελληνοτουρκική εμπλοκή του 2020, ωστόσο ο Μακρόν παραμένει πειθήνιο όργανο της διεφθαρμένης, διαπλεκόμενης Δύσης, που τον παράγοντα άνθρωπο τον έχουν εκτός του σχεδίου τους!

Ως εκ τούτου θεωρώ, πως και μόνο επειδή η Μαρίν Λεπέν τρομοκρατεί τη Δύση, θα ήταν ευχής έργο για την Πατρίδα μας η εκλογή της στην γαλλική προεδρία!

Έτσι, μετά τη νίκη του Ορμπάν στην Ουγγαρία, τη νίκη του Βούτσιτς στη Σερβία, μια νίκη της Λεπέν στη Γαλλία, την πυρηνική Γαλλία, ενός εκ των 5 σταθερών μελών του ΟΗΕ (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία), θα αλλάξει κατά πολύ τις ισορροπίες στο διεθνές γίγνεσθαι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γι΄ αυτό η Κυριακή 24 Απριλίου δεν είναι καθοριστική μόνο για τη Γαλλία, είναι καθοριστική για την “μεγάλη επανεκκίνηση” των Μακρόν – Μητσοτάκη, την ΝΤΠ και την επιβολή της Παγκοσμιοποίησης!