ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Άνοιξε το πρώτο καφέ σκύλων στη Νέα Υόρκη

Άνοιξε το πρώτο καφέ σκύλων στη Νέα Υόρκη

Μόλις άνοιξε το πρώτο καφέ σκύλων και πρέπει να το επισκεφθείτε άμεσα είναι λίγο μακριά αλλά αξίζει τον κόπο!

Σε μία πόλη που κυριαρχείται από τα cafe γάτας, η Νέα Υόρκη αλλάζει τακτική και λέει «ναι» σε ένα νέο είδος διατροφικής εμπειρίας με τα ζώα. Ναι, καλά κατάλαβες τα αγαπημένα μας τετράποδα αποκτούν τον δικό τους ζεστό και χαριτωμένο χώρο, αφού ανοίγει ένα καφέ στην πόλη μέσα στο 2017.

Σύμφωνα με το DNAInfo, ένα αυτοσυντηρούμενο καφέ που ονομάζεται Boris & Horton θα ανοίξει στο East Village στη γωνία της 12ης ανατολικής οδού και της A avenue το Δεκέμβριο του 2017. Το Boris & Horton θα επιτρέπει σε κάθε σκύλο να εισέλθει στις εγκαταστάσεις του και θα προσφέρει ένα πλούσιο μίγμα καφέ, κρασιού και φαγητού για ανθρώπους και ποικίλες απολαύσεις για τα κουτάβια. Και όχι μόνο αυτό, θα υπάρχει και ένα photo booth για φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εάν λοιπόν, σκεφτόσουν να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι παρέα με τον τετράποδο φίλο σου, τότε αξίζει να πας στη Νέα Υόρκη και στο Boris & Horton.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.