ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ίος: Ο θαυμασμός για το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων φτάνει μέχρι και τη… Λατινική Αμερική (βίντεο)

Ίος: Ο θαυμασμός για το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων φτάνει μέχρι και τη… Λατινική Αμερική (βίντεο)

Η μεγάλη επιτυχία των Ελληνικών νησιών να προσελκύουν αμέτρητους επισκέπτες κάθε καλοκαίρι ξεπερνά τα σύνορα της πατρίδας μας και τα κάνει διάσημα σε όλον τον κόσμο.

Έτσι και η Ίος έγινε «κεντρικό θέμα» σε σποτ της εκπομπής «Destinos Del Μundo», που την αποκαλεί ως την ανερχόμενη «δύναμη» των Κυκλάδων.

Το κοινό της εκπομπής αποτελείται από εκατομμύρια, ενώ εντοπίζεται στην Κεντρική και Νότια Αμερική και συγκεκριμένα χώρες όπως το Μεξικό, η Κολομβία, η Βενεζουέλα, το Περού, ο Παναμάς, το Ελ Σαλβαδόρ και οι μεγαλύτερες πολιτείες των ΗΠΑ, όπως Νέα Υόρκη και Ιλινόις (Σικάγο). Φυσικά δεν εξαιρούνται Ισπανία και Πορτογαλία. Το σλόγκαν του επεισοδίου είναι:

«Ios: A place to be young. No matter if you are not!».

Ήδη από τα πρώτα πλάνα του video αποκαλύπτεται το εύρος των εναλλακτικών επιλογών που προσφέρονται στην Ίο, από τα θαλάσσια σπορ που φαίνεται να απολαμβάνει η δημοφιλής και λαμπερή παρουσιάστρια Anette Asbun, μέχρι τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια, τα κοκτέιλ με θέα το ηλιοβασίλεμα, τη διασκέδαση στα φημισμένα μπαρ και την τοπική κουζίνα.

Το spot θα εξυπηρετήσει δύο διαφορετικούς στόχους, αφενός την ανάδειξη του προορισμού με αλλεπάλληλες τηλεοπτικές μεταδόσεις και προβολή σε ισχυρά κοινωνικά μέσα δικτύωσης με εκατοντάδες χιλιάδες φίλους και αφετέρου την ανακοίνωση του επεισοδίου της εκπομπής για την Ίο που θα προβληθεί το επόμενο διάστημα.

«Η συστηματική προώθηση της Ίου με στοχευμένες ενέργειες που επικεντρώνονται στην ποιοτική διάσταση του προορισμού αποδίδει καρπούς», σχολιάζει η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου Ιητών κυρία Άντζελα Φάκου.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.