ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Αλιγάτορας έκανε βόλτα σε αυτοκινητόδρομο και ήθελε παιχνίδια (βίντεο)

ΗΠΑ: Αλιγάτορας έκανε βόλτα σε αυτοκινητόδρομο και ήθελε παιχνίδια (βίντεο)

Στο παρακάτω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου θα δείτε την παράξενη στιγμή όπου μια γυναίκα στη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής προσπαθεί να διώξει έναν μικρό αλιγάτορα που έχει κάτσει στη μέση του δρόμου σε έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο.

Ο μικρούλης αλιγάτορας έκανε ήσυχος τις βόλτες του κατά μήκος ενός αυτοκινητόδρομου δίπλα στη λίμνη Τσαρλς, στη Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ξαφνικά, μια γυναίκα αποφάσισε να τον ενοχλήσει, μόνο και μόνο για να τον βγάλει από τον δρόμο.

Η γυναίκα σταμάτησε το αμάξι της και κατέβηκε, επιχειρώντας να διώξει τον μικρό αλιγάτορα, ομολογουμένως με καθόλου ευγενικό τρόπο.

Ο μικρούλης όμως δεν έδειξε να παρεξηγείται από τη συμπεριφορά της γυναίκας, τουναντίον έδειξε ότι ήθελε παιχνίδια και άνοιξε το τεράστιο στόμα του για να παίξει με ένα από τα πόδια της γυναίκας.

Το βίντεο με τον παιχνιδιάρη αλιγάτορα τράβηξε μια κάτοικος της Λουιζιάνα, η Κέλσι Μαρκάντελ, που βρισκόταν σε ένα από τα σταματημένα αυτοκίνητα στη λεωφόρο.

“Μια τυπική ημέρα στη Λουιζιάνα” σχολίασε η Μαρκάντελ για το περιστατικό με τον κοινωνικό αλιγάτορα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα χρησιμοποιεί το πόδι της για να διώξει τον αλιγάτορα από τον αυτοκινητόδρομο και τα αμάξια να μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία τους, χωρίς να κινδυνεύει το μικρό ερπετό.

Όμως, παρά τις ανορθόδοξες προτροπές της οδηγού με το πόδι, το αμφίβιο δεν λέει να το κουνήσει και μάλιστα ανοίγει το στόμα του ορθάνοιχτα, σαν να θέλει να “παίξει” με το μπούτι της.

Σιγά-σιγά, το συμβάν άρχισε να προκαλεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, με αρκετά αυτοκίνητα να σταματούν, μέχρι ο αλιγάτορας να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα, έπειτα από την παρέμβαση κι άλλων οδηγών.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των χρηστών, που χαρακτήρισαν το συμβάν ως κάτι κλασικό για τις περιοχές που έχουν αλιγάτορες.

Οι περισσότεροι δεν θεώρησαν πολύ καλή ιδέα την απόφαση της γυναίκας να διώξει το άγριο ζώο με αυτόν τον τρόπο, μιας και παρά το μικρό του μέγεθος θα μπορούσε να την τραυματίσει σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.