ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η στιγμή που ελέφαντας με σεξουαλικές ορμές επιτίθεται σε τζιπ σε πάρκο σαφάρι στη Νότια Αφρική (βίντεο)

Τρομακτική σκηνή

Η στιγμή που ελέφαντας με σεξουαλικές ορμές επιτίθεται σε τζιπ σε πάρκο σαφάρι στη Νότια Αφρική (βίντεο)

Τρομακτικές στιγμές έζησαν σε πάρκο στη Νότια Αφρική οι επιβάτες ενός τζιπ, που δέχθηκε την επίθεση ενός ελέφαντα σε ερωτική παραφορά.

Οι εκπαιδευόμενες ξεναγοί βρίσκονται στο Selati Game Reserve στα όρια του Εθνικού Πάρκου Κρούγκερ στη Νότια Αφρική, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον βάρους έξι τόνων ελέφαντα. Η περίοδος του ζευγαρώματος είχε εκτοξεύσει τη λίμπιντο του παχύδερμου και την πλήρωσε… το τζιπ.

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που το όχημα προχωρούσε σε έναν λασπωμένο δρόμο όταν ο ύψους τεσσάρων μέτρων ελέφαντας εμφανίστηκε μέσα από τη βλάστηση, σαλπίζοντας και ποδοπατώντας τα πάντα γύρω του προτού πέσει με ορμή πάνω στο όχημα και το βγάλει απ’ το δρόμο, με τρεις εκπαιδευόμενες ξεναγούς να πηδούν πανικόβλητες και να τρέχουν να σωθούν.

Φωτογραφίες από το τζιπ μετά την επίθεση καταγράφουν τις τρύπες που άνοιξαν οι χαυλιόδοντες του ελέφαντα στο αμάξωμα, τσαλακώνοντας τη μία πλευρά του κι αφήνοντας τη θέση του συνοδηγού διαλυμένη.

Ευτυχώς οι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν, αλλά ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ. Εγκατέλειψαν πάντως το όχημα και επέστρεψαν στο σημείο μόνον μετά την αποχώρηση της αγέλης των ελεφάντων. Πιστεύεται ότι ο ελέφαντας ήταν το κυρίαρχο αρσενικό της αγέλης και εξοργίστηκε όταν το τζιπ πλησίασε πολύ κοντά στα θηλυκά. Με τα επίπεδα τεστοστερόνης του εκτοξευμένα στα ύψη κατά την περίοδο της αναπαραγωγής έπεσε σαν τρένο πάνω στο τζιπ, αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση αυτούς που τόλμησαν να παραβιάσουν την επικράτειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελέφαντες σε αυτή την κατάσταση επιτίθενται συχνά σε χωριά και υπολογίζεται ότι έως και 500 άνθρωποι ετησίως χάνουν τις ζωές τους σε τέτοια περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.