ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο μεγαλύτερος λευκός καρχαρίας της ιστορίας στο Μεξικό – Μήκους 6 μέτρων [εικόνες & βίντεο]

Ο μεγαλύτερος λευκός καρχαρίας της ιστορίας στο Μεξικό – Μήκους 6 μέτρων [εικόνες & βίντεο]

Τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία που έχει καταγραφεί ποτέ σε κάμερα, είχαν τη δυνατότητα να «απολαύσουν» οι χρήστες του διαδικτύου.

Ο Μαουρίτσιο Χόγιος Παντίγια έδωσε στη δημοσιότητα το προ δύο ετών βίντεο, στο οποίο κόβει την ανάσα ένας καρχαρίας μήκους 6 μέτρων. Είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί ποτέ σε κάμερα και ο γνωστός ερευνητής κατάφερε να τον εντοπίσει στους κόλπους του Μεξικού.

Το συγκεκριμένο είδος ονομάζεται «Deep Blue» ενώ μέχρι πρότινος, ο μεγαλύτερος που είχε καταγραφεί δεν ξεπερνούσε τα 4,5 μέτρα. Υπολογίζεται ότι το βάρος του ξεπερνάει τους 2,5 τόνους ενώ στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ο καρχαρίας πλησιάζει τον δύτη και το ειδικά διαμορφωμένο κλουβί σε απόσταση αναπνοής με τα κοφτερά δόντια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.