ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αγγλία: Μπαμπουίνοι τρομοκρατούν τους επισκέπτες πάρκου με αλυσοπρίονο και μαχαίρια (φώτο)

Αγγλία: Μπαμπουίνοι τρομοκρατούν τους επισκέπτες πάρκου με αλυσοπρίονο και μαχαίρια (φώτο)

Μπαμπουίνοι σε πάρκο της Αγγλία χρησιμοποιούν αλυσοπρίονο και άλλα όπλα για να τρομοκρατήσουν τους επισκέπτες.

Οι εργαζόμενοι σε ένα δημοφιλές πάρκο σαφάρι βρίσκονται σε απολογία γιατί εντοπίστηκαν μπαμπουίνοι που χρησιμοποιούν εργαλεία όπως μαχαίρια, κατσαβίδια, ακόμη και αλυσοπρίονο, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία για να τρομοκρατήσουν τα αυτοκίνητα των επισκεπτών.

Οι μπαμπουίνοι στο Knowsley Safari Park στο Merseyside της Αγγλίας, έχουν από καιρό την…ρετσινιά ότι είναι εξαιρετικά καταστροφικοί για τα αυτοκίνητα των επισκεπτών, καταστρέφοντας καθρέφτες και υαλοκαθαριστήρες. Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν υπάρξει αναφορές για αμάξια που επέστρεψαν από το πάρκο χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας!

Οι ντόπιοι εργάτες θεωρούν πως τα “όπλα” δίνονται στα ζώα «για πλάκα» , ενώ άλλοι είναι πεπεισμένοι πως τα κλέβουν από εργαλειοθήκες στο πάρκο σαφάρι 550 στρεμμάτων.

«Ένας από τους μπαμπουίνους φαινόταν να κρατάει ένα αλυσοπρίονο», πρόσθεσε ένας εργαζόμενος.

«Βρέθηκαν με μαχαίρια και κατσαβίδια. Αναρωτιέμαι αν είναι μερικοί από τους καλεσμένους που τους τα μοιράζουν», ανέφερε μια πηγή στο Daily Record.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον ιστότοπο του πάρκου, οι επισκέπτες ενημερώνονται για τα μέτρα δημόσιας υγείας αν περιορίζονται στα αυτοκίνητά τους, αλλά δεν παρέχεται παρόμοια εγγύηση σχετικά με τα προβλήματα που προκαλούνται στα αμάξια τους. “Εάν κάνετε μια βόλτα μέσω της ζούγκλας των μπαμπουίνων, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε ανταλλακτικά αυτοκινήτων που μπορεί να πάρουν οι αναιδείς μπαμπουίνοι μας”, σημείωσε ο ιστότοπος, προσθέτοντας ότι μια “φιλική προς το αυτοκίνητο διαδρομή” είναι επίσης μια επιλογή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.