ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Φθιώτιδα: Αρκούδα επιτέθηκε σε 63χρονο βοσκό

Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Σπερχειάδας

Φθιώτιδα: Αρκούδα επιτέθηκε σε 63χρονο βοσκό

Αρκούδα επιτέθηκε και τραυμάτισε βοσκό το απόγευμα της Τετάρτης (20/9/23) στην περιοχή «Άγιοι Απόστολοι» της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του Δήμου Μακρακώμης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 63χρονος βοσκός αναζητούσε ένα από τα ζώα του κοντά στη στάνη, ακολουθώντας τα σκυλιά του που γαύγιζαν ασταμάτητα κοντά σε μια πηγή.

Σε εκείνο το σημείο γύρω στις 7 το απόγευμα, σύμφωνα με τον ίδιο, δέχτηκε την επίθεση από την αρκούδα που τον τραυμάτισε αρκετά σοβαρά στο πρόσωπο πριν τραπεί σε φυγή πιθανότατα από τα σκυλιά που είχε μαζί του.

Η σύζυγός του κι άλλοι κυνηγοί που βρισκόντουσαν στην περιοχή (Τετάρτη επιτρέπεται το κυνήγι αγριόχοιρου) φρόντισαν για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

Το LamiaReport επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Αλεξίου που μας επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του 63χρονου, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κυνηγών, το τελευταίο διάστημα είχαν δει μία αρκούδα με το μικρό της να περιφέρεται στις ανατολικές πλαγιές του Βελουχίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το συμβάν διενεργεί προανάκριση το ΑΤ Σπερχειάδας προκειμένου να εξακριβώσει ότι πρόκειται για επίθεση από ζώο και μάλιστα αρκούδα, που μέχρι πρότινος δεν είχε απασχολήσει τις συγκεκριμένες περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.