ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο βοσκός που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα περιγράφει όσα έζησε: «Πήδηξε πάνω στο κεφάλι μου»

Τρομοκρατημένος είπε ότι «ήθελε και έφυγε μόνο του, αν δεν ήθελε δεν γλίτωνα»

Ο βοσκός που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα περιγράφει όσα έζησε: «Πήδηξε πάνω στο κεφάλι μου»

Για την επίθεση που δέχθηκε από αρκούδα το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή «Άγιοι Απόστολοι» της ορεινής Κοινότητας Μερκάδας του Δήμου Μακρακώμης από την οποία γλίτωσε με ελαφρά τραύματα μίλησε ο 61χρονος κτηνοτρόφος, Γιάννης Μακρυγιάννης.

Όπως είπε μέσα από το νοσοκομείο Καρπενησίου στο οποίο οδηγήθηκε για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του, η αρκούδα «πήδηξε πάνω στο κεφάλι μου αλλά ευχαριστώ τον Θεό που δεν μου έκανε μεγαλύτερη ζημιά».

Εξηγώντας γιατί του επιτέθηκε η αρκούδα είπε ότι «αλύχταγαν τα σκυλιά, πήγα να δω τι είναι και αυτή μου επιτέθηκε».

Στην ερώτηση, δε, πώς γλύτωσε ο 61χρονος βοσκός ήταν αφοπλιστικός στην απάντησή του: «ήθελε και έφυγε μόνο του, αν δεν ήθελε δεν γλίτωνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ότι «δεν φοβάμαι, ό,τι είναι να γίνει θα τύχει. Αν πω ότι φοβάμαι κι εγώ θα ψοφήσω από την πείνα και τα ζωντανά θα πεθάνουν»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.