ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Ναύπακτο – Μεγάλες οι καταστροφές (βίντεο)

Οι σοβαρότερες ζημιές προκλήθηκαν στην πλατεία του λιμανιού όταν τμήμα του νότιου τοιχίου της αποκολλήθηκε

Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Ναύπακτο – Μεγάλες οι καταστροφές (βίντεο)

Ισχυροί άνεμοι, συνοδευόμενοι από έντονη χαλαζόπτωση και ισχυρή βροχή έπληξαν τα ξημερώματα τη Ναύπακτο, προκαλώντας ζημιές.

Ειδικότερα, ήταν περίπου 3 τη νύχτα όταν τα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» ιδιαίτερα το κεντροανατολικό τμήμα της πόλης, δηλαδή από την περιοχή του λιμανιού και ανατολικότερα.

Οι σοβαρότερες ζημιές προκλήθηκαν στην πλατεία του λιμανιού όταν τμήμα του νότιου τοιχίου της αποκολλήθηκε πιθανότατα λόγω της μετατόπισης του βάρους της βάσης του μεγάλου πλατάνου από τους ισχυρούς ανέμους.

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε η παραλία Γριμπόβου, με τους ισχυρούς ανέμους να παρασέρνουν τραπεζοκαθίσματα των επιχειρήσεων ,ενώ υπήρξαν και αποκολλήσεις κλάδων των πλατανιών.Kαλύτερη η εικόνα στην παραλία Ψανής, με εξαίρεση έναν κάδο στο ανατολικό της τμήμα στην οδό Σοϊδά να έχει αποσπαστεί από τους υπόλοιπους της οδού Μεσολογγίου παρασυρόμενος από τους ισχυρούς ανέμους

Πρωτόγνωρες επίσης εικόνες καταγράφηκαν και στο Στενοπάζαρο με μεγάλη ποσότητα χαλαζιού να έχει σκεπάσει το σημείο.

Από την πρώτη στιγμή τόσο ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας όσο και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Θωμάς Κοτρωνιάς βρέθηκαν στα σημεία που «χτυπήθηκαν» περισσότερο, όπως η πλατεία Λιμένος και η παραλία Γριμπόβου.

Να τονιστεί και η συμβολή της τροχαίας Ναυπάκτου που με συνεχείς περιπολίες κατέγραφαν τα προβληματικά σημεία εφιστώντας την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.