20 φυτά για το μπαλκόνι που δε χρειάζονται περιποίηση και αντέχουν καιρό χωρίς πότισμα

Διακόσμηση του μπαλκονιού με ανθεκτικά φυτά

20 φυτά για το μπαλκόνι που δε χρειάζονται περιποίηση και αντέχουν καιρό χωρίς πότισμα

Το μπαλκόνι είναι ο χώρος που επιλέγουμε να χαλαρώσουμε, την καλοκαιρινή περίοδο, επιστρέφοντας σπίτι από μία κουραστική ημέρα και τα φυτά θα ομορφύνουν τον χώρο αυτό.

Βάλε χρώμα και ομορφιά στο μπαλκόνι σου

Αφού πρώτα έχεις καθαρίσει τον εν λόγω χώρο, ήρθε η ώρα να το διακοσμήσεις, προσθέτοντας μερικά φυτά, τα οποία θα δώσουν χρώμα και ομορφιά.

Διακόσμηση του μπαλκονιού με ανθεκτικά φυτά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ο ελεύθερος χρόνος σου είναι ελάχιστος, μπορείς να επιλέξεις κάποια φυτά, τα οποία να είναι ανθεκτικά και να μην χρειάζονται πολύ φροντίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.