ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Επέβαλαν πρόστιμο σε 83χρονο επειδή ο κόκοράς του… λαλούσε κάθε πρωί σαν «ελβετικό ρολόι»

Ιταλία: Επέβαλαν πρόστιμο σε 83χρονο επειδή ο κόκοράς του… λαλούσε κάθε πρωί σαν «ελβετικό ρολόι»

Οι ιταλικές Αρχές, επέβαλαν πρόστιμο ύψους 166 ευρώ σε έναν 83χρονο Ιταλό επειδή ο κόκκοράς του λαλούσε κάθε πρωί σαν «ελβετικό ρολόι».

Προκειμένου, μάλιστα, η αστυνομία να ελέγξει τις καταγγελίες σε βάρος του κόκκορα, ένας ένστολος έστησε καρτέρι προκειμένου να διαπιστώσει την αλήθεια των ισχυρισμών.

Όπως διαπίστωσε ο αστυνομικός που παραφύλαξε το σπίτι του Άντζελο Μπολέτι σε πόλη της Λομβαρδίας ήταν ότι ο Καρλίνο, όπως είναι το όνομα του κόκκορα, λαλούσε στις 4:30 τα ξημερώματα.

Ο 83χρονος κρίθηκε ότι παραβίασε τον νόμο που απαιτεί τα κατοικίδια να είναι τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά από τα γειτονικά σπίτια.

Σύμφωνα με τον Ιταλό συνταξιούχο ο Καρλίνο ζει στον κήπο του τα τελευταία 10 χρόνια πριν να τον δώσει σε ένα φίλο του λόγω των παραπόνων των γειτόνων του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως τις τελευταίες ημέρες ο Καρλίνο είχε επιστρέψει στο σπίτι του Μπολέτι επειδή ο φίλος του πήγε διακοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.