ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ε.Λέκκας για τον σεισμό στην Εύβοια: «Δεν ξέραμε ότι υπάρχουν ρήγματα που μπορεί να μας ανησυχήσουν»

«Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερος γιατί δεν ξέρουμε τα ρήγματα εκεί»

Ε.Λέκκας για τον σεισμό στην Εύβοια: «Δεν ξέραμε ότι υπάρχουν ρήγματα που μπορεί να μας ανησυχήσουν»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού από αυτού των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Εύβοια στις 6:32 τα ξημερώματα της Τρίτης άφησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας,

«Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερος σεισμός γιατί δεν την ξέρουμε την περιοχή, δεν ήταν στο πλαίσιο που μας ανησυχούσε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λέκκας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν ξέραμε ότι υπάρχουν ρήγματα στην περιοχή αυτή» και γι’ αυτό πρόσθεσε ότι «πρέπει να δούμε τα ρήγματα της περιοής, δεν ξέραμε ότι υπάρχουν εκεί ρήγματα».

Στην ερώτηση, πάντως, αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι πριν τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ είχαν σημειωθεί και άλλες σεισμικές δονήσεις, ο Ευθύμιος Λέκκας είπε ότι «καλό είναι που έχει πλούσια σεισμική ακολουθία».

«Δεν μας ανησυχεί ιδιαίτερα, έχει αρκετούς μετασεισμούς, δεν είναι θέμα ανησυχίας» κατέληξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ μιλώντας στο protothema.gr

Γερασιμός Παπαδόπουλος: Η σεισμική δράση βρίσκεται σε εξέλιξη

Σε δική του ανάρτηση λίγο μετά τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «η σεισμική δράση βρίσκεται σε εξέλιξη εκεί με μικρότερα μεγέθη από αρκετές μέρες».

«Συνεπώς, επιβάλλεται η συνολική αξιολόγηση λαμβάνοντας υπόψη και τις δονήσεις που έγιναν πριν από λίγη ώρα» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.