ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάρη: Ανεμοστρόβιλος διέλυσε το σπίτι φτωχής εξαμελούς οικογένειας (φώτο)

«Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας και οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος»

Βάρη: Ανεμοστρόβιλος διέλυσε το σπίτι φτωχής εξαμελούς οικογένειας (φώτο)

Χωρίς σπίτι έμεινε μια εξαμελής οικογένεια στην Βάρη, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (15/12), ένας ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» την περιοχή προκαλώντας πολλά προβλήματα.

Χαρακτηριστικό είναι πως η κεραμοσκεπή βρέθηκε πάνω στα καλώδια μεταφοράς ρεύματος, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ η οικογένεια έχει μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος.

«Ο ανεμοστρόβιλος ή επίσημα αεροδίνη, είναι ένα μικρής έκτασης μετεωρολογικό φαινόμενο μικρής χρονικής διάρκειας.

Αποτέλεσμα της καταστροφικής του δράσης ήταν χθες το βράδυ στην περιοχή της Βάρης μια οικογένεια έξι ατόμων να μείνει άστεγη.

Ευτυχώς δεν τραυματίστε κανένας και οι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Διοικητής του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Σωτήρης Κακλέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.