ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βρετανία: Το… ροζ περιστέρι που «τρέλανε» το Μάντσεστερ – Τα πιθανότερα σενάρια (βίντεο)

Δεκάδες χρήστες των social media το έχουν απαθανατίσει είτε να τσιμπολογάει σπόρους σε κάποια πλατεία, είτε στις στέγες σπιτιών

Βρετανία: Το… ροζ περιστέρι που «τρέλανε» το Μάντσεστερ – Τα πιθανότερα σενάρια (βίντεο)

Με το στόμα «ανοιχτό» έμειναν οι κάτοικοι γειτονιάς του Μάντσεστερ, όταν ξαφνικά αντίκρισαν ένα… ροζ περιστέρι σε πλατεία του Μπέρι.

Δεκάδες χρήστες των social media έχουν απαθανατίσει το ροζ περιστέρι είτε να τσιμπολογάει σπόρους σε κάποια πλατεία, είτε στις στέγες σπιτιών.

Μάλιστα, στο θέμα αναφέρθηκε και η αστυνομία λέγοντας πως πολλοί αστυνομικοί σε περιπολίες έχουν δει το ροζ περιστέρι.

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο BBC και σημείωσε πως κανείς δεν γνωρίζει πως έγινε ροζ το περιστέρι, αλλά όπως είπε – προσθέτει λίγο χρώμα στην περιοχή.

Το πιθανότερο είναι κάποιος να έβαψε το περιστέρι ροζ ή το ίδιο να έπεσε σε ροζ μπογιά, ενώ η υπόθεση ότι πρόκειται για ένα… σπάνιο είδος περιστεριού δεν βρίσκει ευήκοα ώτα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τον Φεβρουάριο ένα ροζ περιστέρι είχε εμφανιστεί στον αέρα της Νέας Υόρκης και όπως αποδείχτηκε κάποιοι το είχαν βάψει ροζ σε ένα πάρτι, όπου αποκαλύφθηκε το φύλο μωρού εγκυμονούσας νεοϋορκέζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/dancersaurus/status/1703060236280697277

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.