ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια σε Ιωάννινα και Ευρυτανία! (φωτό, βίντεο)

Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια σε Ιωάννινα και Ευρυτανία! (φωτό, βίντεο)

Με το θερμόμετρο να δείχνει 2 βαθμούς, ασθενείς χιονοπτώσεις και αλατιέρες στο επαρχιακό δίκτυο, ξημέρωσαν τα ορεινά του νομού Ιωαννίνων. Η μεταβολή του καιρού, έφερε χιόνια σε χωριά που βρίσκονται σε υψόμετρο άνω των 1400 μέτρων, όπως το Δίστρατο, η Βωβούσα και η Μηλιά Μετσόβου.

Η Πολιτική Προστασία της Ηπείρου για την αντιμετώπιση προβλημάτων παγετού έχει βγάλει από τα ξημερώματα μηχανήματα που ρίχνουν αλάτι για την αντιμετώπιση του παγετού στις περιοχές όπου χιόνισε.

Πάντως, από χθες την νύχτα, οι θερμοκρασίες, ακόμη και μέσα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, είναι χαμηλές για την εποχή και το σκηνικό του καιρού είναι χειμωνιάτικο. 

Χιόνια και στην Ευρυτανία

Χιόνια έπεσαν το απόγευμα της Δευτέρας και στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και παρόλο που έχουμε μπει για τα καλά στον δεύτερο μήνα της άνοιξης.

Μάλιστα ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ανάρτησε σε λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο που προβάλλει το χιονισμένο τοπίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.